2013. október 17., csütörtök

KAZA - magyar fejlesztésű beton csoda

Tegnap este a gyönyörű burkolatokat és menő világmárkákat fortalmazó pointzeroba voltam hivatalos (itt kapható többek között a legeslegnagyobb vitra kedvencem, a Slow chair...), ahol egy klassz buli keretében ismerhettünk meg új olasz termékeket, és egy fiatal magyar vállalkozást, a beton burkolatokkal foglalkozó KAZA-t.
Természetesen azonnal beleszerettem a cégbe, a termékekbe, a koncepcióba, a profizmusba. Így kell ezt csinálni! Nem elég, ha a termék önmagáért beszél (mert ezek a burkolatok egyébként IGEN), hanem fontos a tálalás, a marketing, amely a termék teljes életciklusát átitatja, kezdve a tervezéstől - kreatív magyarok mellett neves külföldi dizájnerek dolgoznak a KAZA-nak - zárva a csodálatosan színvonalas katalógussal és az informatív weboldallal.
Nem csak a promó fotókon, az életben is gyönyörűek a burkolatok. A pointzeroban megtekinthető a forma és színválaszték, és az előadáson megtudhattuk, hogy örömmel teljesítenek egyedi igényeket is, tehát, ha felskiccelünk valamit egy papírra, legyártják, és a technológiának köszönhetően már - ha jól emlékszem... - 25 m2-től méretgazdaságos a gyártás.
És így néznek ki felburkolva. Annyira csodásak!!! :)
IMÁDOM! :)
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.