2013. október 21., hétfő

Pompázatos fürdőszoba inspirációk

Lassan meghozzuk a döntést, hogy mi legyen a házunkkal, hosszú távon maradunk-e, bővítkezünk-e (előzmények ITT). 
Marha nagy a kéró így is, szóval amíg a gyerekek nem könyörögnek külön szobáért, nem biztos, hogy van racionális indok a szomszéd lakással való összenyitásra. Talán annyi, hogy a jelenlegi konyhánk a szuterénben található, ez nyáron - a terasztól való távolsága miatt - meglehetősen zavaró volt, most viszont kifejezetten imádom, pláne, hogy egész jól berendezkedtünk benne. Majd készítek képeket, csak még egy-két dolog csinosításra vár.
Egyébként mi legtöbbször nem racionális érvek alapján döntünk, és azt kell mondjam, ez eddig bevált. Most is az összenyitásra hajlunk, és erősen tervezgetünk. Én már több alaprajzot felvázoltam, az egyik esetben meglehetősen nagy lenne a fürdőszobánk, ehhez kerestem némi inspirációt... A felújításra váró lábaskád már ott figyel a raktárban (eggyel több indok az összenyitás mellett...:)).
 
Na jó... Azért a racionalitás kicsit szerényebb... Ilyesmi:
Az alábbi képen egy régi nagy kedvencem látható. És minél többet gondolkodom, annál vonzóbb számomra ez a fakó rózsaszín. Dani azt mondja, nem bánná... :) Imádok építkezni! Csak már tartanánk ott!
Képek: itt, ittitt, itt, ittitt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt és itt
SHARE:

1 megjegyzés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.