2013. november 27., szerda

10 karácsonyi ajándék ötlet az internetről

Az Internetes vásárlás alapszabálya, hogy nem csak magyar oldalakon érdemes körülnézni, hiszen sokkal bővebb kínálatból meríthetünk, ha egész Európát, sőt az egész világot pásztázzuk… 
Az Etsy weboldal összeköti a kisebb kézműves termékeket értékesítő gyártókat a vevőkkel, így remek áron juthatunk csodálatos dolgokhoz. Én most a lakberendezési aspektusból releváns kínálatot szemléltem, de érdemes mást is itt keresni!

Egyik kedvencem a fenti képen látható madaras kerti dísz, amelyet Spanyolországból rendelhetünk meg ITT

Aztán csodálatos párnák is elérhetőek. Remek árakért főleg a kelet-európai készítőket érdemes átnézni, akik még mindig olcsón kötnek. Ezt egy bolgár shop kínálatában találtam (ITT): 
Zseniális lámpákkal is találkoztam a weboldalon, igaz, jellemzően amerikai kínálatban. Az alábbi lámpát is onnan hozatnám be (ITT), nagyobb darabszám esetén már megéri a szállítás:
Az Etsyn rengeteg féle-fajta print közül választhatunk, amely remek dekorációs alternatíva kisebb költségvetés esetén is. Ajándéknak pedig szuper! Például ITT.
A 3D nyomtatás a sütőipart is forradalmasítani fogja. Legalább is, ami a dizájnt illeti. Mert elég különleges formák készíthetőek… Megrendelhető ITT.
Miért ne lehetne egy kozmetikai termék vicces? Lego szappanok INNEN.
De csomó vintage használt termék is fellelhető az Etsyn. Ez a bársonyláda például Írországból érkezhet hozzánk (INNEN):
Aztán itt van két tipp konyhatündéreknek. Vágódeszka Angliából (INNEN):
Vagy gyönyörű konyharuha szett Törökországból (INNEN):
Szerintem nagyon szép ajándék egy kézzel készített váza is, amelyet Portugáliából lehet megrendelni (ITT):
Siessetek, karácsonyig még kiszállítják.
SHARE:

1 megjegyzés

  1. Van nálunk is gyönyörű szövött konyharuha, hadd ajánljam (teljesen érdekmentesen) az iparművész kollégát: https://www.facebook.com/kosagabi.textiles

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.