2013. november 25., hétfő

Gratulálok a "Szép a nappalid? Mutasd meg és nyerj" játék nyertesének!

ÉÉÉÉS, tádádám, tegnap éjfélkor lezárult a Térkultúra "Szép a nappalid? Mutasd meg és nyerj" játéka!!!
A játék keretében két hét állt rendelkezésetekre feltölteni egy jó  minőségű képet a nappalitok egy szépnek/kreatívnak ítélt részletéről, ezután pedig egy hétig tartott a szavazás időszaka, amikor buzdíthattátok barátaitokat, ismerőseiteket, vagy az ismeretlen nagyérdeműt, hogy voksoljanak a Ti lakásotokra. 44-en pályáztatok a 15.000 Ft-os Ikea vásárlási utalványra, a szavazati időszakban pedig összesen 2374 voksot adtatok le kedvenceitekre.  Ez nagyon szép szám, elképesztő sikernek élem meg, nagyon köszönöm mind a pályázók, mind a játékosok részvételét!!!
Úgy tűnik, ezúttal a kreativitást értékeltétek, hiszen a játék nyertese - 364 szavazattal - nem más, mint a fenti, "raklappali" címmel feltöltött, egyedi szoba lett. Gratulálok hozzá! Biztos vagyok benne, hogy a fődíj nagyon jó helyre került, és a rendelkezésre álló keretet maximálisan ki tudják majd használni. Ki tudja, talán egy Ikea  hackről is érkezik majd beszámoló…
Még egyszer gratulálok a nyertesnek, és mindenkinek nagyon köszönöm a részvételt. Ígérem, hogy hamarosan érkezik egy új játék, ahol még értékesebb főnyereményért indulhattok. Addig is kövessétek a blogot, ötleteljetek, tuningoljatok.
ITT megnézhetitek a többi kedvencemet is, a játék linkje (ITT) pedig még egy hétig él.
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.