2013. november 19., kedd

Szavazz a legjobb nappalira! Térkultúra kedvencek

Bízom benne, hogy figyelemmel kíséritek a játékunkat, és már szavaztatok is a kedvencetekre. Ha még nem tettétek volna meg, akkor ne habozzatok meglátogatni a játék FB oldalát ITT, és szavazni a 44 induló nappalija közül arra, amelyik a leginkább tetszik Nektek. Még négy napotok van rá!
A legtöbb szavazatot gyűjtő játékos 15.000 Ft értékű Ikea vásárlási utalványt nyer. Szeretném, ha nem csak a nagy baráti körrel rendelkező játékosok indulnának eséllyel, ezért kérlek Titeket, hogy nyomjatok egy szavazatot a saját, tényleges kedvencetekre. 
Rengeteg gyönyörű lakás indult a játékon, büszke vagyok rá, hogy itthon is ilyen fejlett a tárgykultúra. Némelyik otthon bátran megállná a helyét akár nemzetközi magazinok címlapjain. 
Következzen 10 az én kedvenceim közül - bár ráhatásom nincs a játék alakulására - nagyon szurkolok nekik. 

1. Friss-üde antik. Ezt a műfajt a legnehezebb megvalósítani, Katalinéknak maradéktalanul sikerült, ráadásul a fotó alapján biztos nem mondanám meg, hogy mindössze 51 m2-es otthonról van szó! Gratulálok hozzá!!!
2. Ütős modern-vintage. Ebben a lakásban minden benne van, amitől ma menőnek számíthat. 3D felirat, gerenda asztal, sárga lámpa, régi létra, és még sorolhatnám. Nagggggyon menő!!! :)
3. Szellős eklektika. Imádom a műfajt, ráadásul ez az otthon nagyon jó arányérzékkel készült.  
4. Rusztikus romantikus. Kedves kis részlet, a kopott fal külön kedvencem, hiszen a miénk is ilyen. :)
5. Színes-tágas-eklektikus.  Egy kedves barátnőm mondta, hogy a hozzám vezető út téglával van kikövezve... Van benne igazság, szeretem, és használom is rendszeresen munkám során. Így természetes, hogy az alábbi otthon közel áll hozzám. 
6. Összhangban a konyhával.  A csodálatos kis nappali minden szeglete jól átgondolt, és összehangolt. Így lett a konyha az egyik fő látványelem.
7. Meleg hangulatban. A mustáros-beiges színek otthonos hangulatot kölcsönöznek az eklektikus enteriőrnek. 
8. Képekkel tapétázva. A szép szürkés árnyalatokat egy fotókkal kirakott fal teszi vidámmá. 
9. Szín tiszta romantika. Igazi csajos-romantikus nappali szép lelkeknek. :)
10. Kevésből sokat.  Korunk favoritja a raklap. A stílus nem csak pénz kérdése. 

A játék FB oldalán (ITT) még rengeteg szép otthonnal büszkélkednek jogosan a tulajdonosok. Menjetek, szavazzatok, és szurkoljatok! 
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.