2013. december 29., vasárnap

Argentín napló: első két nap = aklimatizálódás

Sziasztooook! Itteni idő szerint tegnapelőtt reggel, egy nem is túl vészes éjszakai repülőút után megérkeztünk Buenos Airesbe. A reptérről azonnal tesómék házába jöttünk, ahol azóta is pihegünk, szokjuk a forró és párás időjárást, amiről csak annyit, hogy per pillanat az egyik oldalon a következőt írják róla: 35 C but feels like 47…. És tényleg. :)
Tegnap reggel fotóztam néhány részletet a házban, ami még annál is sokkal szebb, amit a korábban kapott képek alapján gondoltam róla (ITT). 
A kapun belépve például ez fogadott:
Az egész ház tele ilyen fém-üveg szerkezetekkel:
Készítem a reggelit:
Megőrülök ezért a márvány falburkolatért:
Kandalló díszített vas oszlopokkal és egy art deco fotelpárral, amely áthúzásra vár...
Este elfogyasztottuk az első isteni steakünket, a Parrilla La Cabrera étteremben, ahol a falakon nincs egy négyzetcenti hely sem, a marhára pedig vetítővel került fel az ábra.
SHARE:

18 megjegyzés

  1. Szia!
    És mi van a hőséggel és a vízhiánnyal? Itt rendkívüli állapot bevezetéséről szólnak hírek.

    http://index.hu/kulfold/2013/12/29/rekordhoseg_es_szuksegallapot_argentinaban/

    VálaszTörlés
  2. Ja, és a háztól csorog a nyálam! :)

    VálaszTörlés
  3. Hőség van, szerencsére nálunk csak egy fél napig nem volt áram, most már csak az Internet akadozik időnként. Egyik este a srácok elmentek kicsi mulatni, akkor belebotlottak egy tüntetésbe, ahol égettek az utcán, de nap közben nagy a nyugalom, a mi környékünkön nincsen semmi extra. Tévét nem nézünk, így ezekről én is csak a magyar hiradásokból, és egy-két argentín baráttól tudok. :)

    VálaszTörlés
  4. Akkor jó! :) Mi szeptemberben Hániában futottunk bele egy kis ottmaradt könnygázfelhőbe, de a krétaiak ezt is tök profin intézték. Volt kis tüntetés, volt kis oszlatás, utána mindenki tovább kávézott együtt a kafénióban,

    VálaszTörlés
  5. Good day very cool web site!! Man .. Beautiful
    .. Wonderful .. I'll bookmark your website and take the feeds also?
    I am satisfied to find so many helpful info here in the put up, we want
    work out more strategies on this regard, thank you for sharing.

    바카라사이트
    바카라
    바카라게임사이트

    VálaszTörlés
  6. 스포츠토토
    토토
    와이즈토토

    It was wondering if I could use this write-up on my other website, I will link it back to your website though.Great Thanks.



    Really a great post, thanks

    VálaszTörlés
  7. The information is very special, I will have to follow you, the information you bring is very real, reflecting correctly and objectively, it is very useful for society to grow together.

    스포츠토토티비
    토토사이트
    스포츠중계

    VálaszTörlés
  8. Thanks for sharing.I found a lot of interesting information here. A really good post, very thankful and hopeful that you will write many more posts like this one.

    토토사이트
    배트맨토토
    메이저사이트

    VálaszTörlés
  9. Right away I am ready to do my breakfast, later than having my
    breakfast coming again to read additional news. 스포츠토토

    VálaszTörlés
  10. This is a great blog post. Thank you for this information which will be very useful for my project. 뱃사공

    VálaszTörlés
  11. I totally agree with the text. I can get correct and updated information. 토토사이트

    VálaszTörlés
  12. This is a great blog post. Thanks for sharing. If you are a students and looking for best academic research paper writing services then you can visit: academic research paper writing help

    VálaszTörlés
  13. I wanted to express my gratitude for your amazing blog. Your ability to make complex topics accessible is a rare talent.Ley de Divorcio de Nueva York Pensión Alimenticia

    VálaszTörlés

  14. Az "Argentín Napló: Első Két Nap = Aklimatizálódás" című írás az Argentínába tett látogatás első két napjáról szól, hangsúlyozva a kulturális különbségek megértésének és az új környezethez való alkalmazkodás fontosságát. A cikk bemutatja az aklimatizálódás folyamatát és az első tapasztalatokat az argentin életmódról. violation of protective order virginia code violation of a protective order virginia

    VálaszTörlés
  15. Wow, this is fantastic. I had a great time reading your blog. It was clearly written and simple to grasp. Many thanks!
    If you are looking for best performance management optimization services for your organization then Qdexi Technology offers Performance Management Optimization services to enhance business performance. Their expertise helps businesses optimize operations, productivity, and overall efficiency, leading to improved organizational success.

    VálaszTörlés
  16. This is a fantastic and informative post. The definition is also excellent. Thank you for posting this here.
    If you are looking for best freelancer platform to find Squarespace jobs then Paperub offers a platform to find Squarespace jobs freelancers. Businesses can easily connect with qualified freelancers for Squarespace website design, development, and maintenance projects.

    VálaszTörlés
  17. I am grateful to this blog site providing special as well as useful understanding concerning this subject.
    If you are looking for clothing toys for your baby boy then MyFirsToys offers a wide selection of boys clothing toys. Discover a range of stylish and fun options for boys, combining fashion and play for a delightful experience.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.