2013. december 9., hétfő

Jótékonysági blogtalálkozó CSÜTÖRTÖKÖN. Gyertek!

Nem nagyon hirdettem még blogtalálkozót, mi tagadást, négy év után már tényleg itt az ideje személyesen is találkozni. Tudom, kicsit későn szólok, de mostanra sikerült véglegesíteni az eseményt: 

Szeretettel várunk Benneteket - Szentgyörgyi Katával (Kicsiház) és Szigeti Zsófival (Virágom, virágom) - egy közös jótékonyság blogtalálkozóra most csütörtökön, azaz DECEMBER 12-én 18 órától Budaörsön, az Adventi Alkotóműhelyben (Szakály Mátyás u. 10.). 

Kata hívott fel nem olyan régen, hogy volna-e kedvem társulni, mert jótékonysági blogtalálkozót szeretnének szervezni, amelynek teljes bevételét az Újrakezdés csoportnak (nyilvános oldaluk megtalálható ITT) tervezik eljuttatni. A csoport bántalmazó kapcsolatot, erőszakos hozzátartozókat hátrahagyó, új életet kezdő anyákat (vagy - kevésbé jellemzően - apákat) támogat felajánlásokkal, amelyek így karácsony tájt - ha lehet ilyet mondani - még jobban jönnek... Így csak természetes, hogy ott a helyem, ha segíthetek!   

A belépő, amely teljes egészében felajánlás az Újrakezdőknek - 5000 Ft. Amiben rendelkezésetekre állunk: esküvővel, bútorfelújítással kapcsolatos kérdések, stílustanácsadás és lakberendezési tanácsadás. Mindez kötetlenül, baráti hangulatban, finom süteményekkel és italokkal.  

Én személyesen azt ajánlom fel, hogy ha elhozzátok a "problémátokat" - legyen az egy nagyjából méretezett alaprajz, fényképek, akármi - a helyszínen felszerkesztem Nektek a helyiséget, agyalunk az optimális elrendezésen, adok tippet, anyagokban, színekben, beszerzési helyekben, mesteremberekben, stb. Felszerelkezve érkezem majd: lesz nálam néhány anyagminta (bútorlap) és színskála, magazinok, mobil internet... :) Ha igényt tartotok rá, az alaprajzot kicsit továbbgondolva, ötletekkel megspékelve később átküldöm Nektek e-mailben. De ha szeretnétek, akkor azonnal, még melegében...  Nem titok, nálam egy egy órás tanácsadás 10.000 Ft-ot kóstál, és most megígérem, hogy a projektetekre (az utómunkát is beleszámítva) ennél jóval több időt fogok szánni, ráadásul a pénzetek is jobb helyre vándorol, mint az én zsebembe. Szerintem ez így nem csak jótékony, de jó biznisz is. 

Szóval, ha van eddig fel nem tett, vagy meg nem válaszolt (elnézést, ha ilyen is van...), esetleg némileg komplexebb olvasói kérdésetek (és nem csak lakberendezés, hiszen stílustanácsadás, esküvő, bútorfelújítás, festés, kreatívkodás témában a kolléganők is állnak rendelkezésetekre), ne habozzatok eljönni, és mindent megteszek, megteszünk, hogy elégedetten távozzatok! :)

Jó volna találkozni, dumálni, kávézni-teázni, segíteni! Gyertek!

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.