2013. december 6., péntek

Melyik lakberendezési stílust szereted?

Egy egyszerű kérdést szeretnék feltenni az olvasóknak. 

Az alábbi négy lehetőség közül Nektek melyik lakberendezési stílus jön be leginkább?

1. Skandináv
Világos színek, klasszikus, kultikus és modern bútorok keveréke, nagy ablakok, organikus formák, természetes anyagok (fa, natúr textil, állatbőr).

2. Könnyed klasszikus (vagy angol)
Antik/stíl bútorok, klasszikus formák, tapéta és függöny, kandalló, finom eklektika, modern színek, pompa, csillogás, szőnyeg(padló), gipszstukkó. 

3. Ipari-loft
Nagy belmagasság, nyers felületek, kő-beton-bontott tégla, fa, vagy acél gerenda, ipari bútorok, lámpák, eklektika (egy-egy antik bútor, perzsa szőnyeg, csillár bőven belefér, sőt…).

4. Modern/minimalista
Szögletes formák, kevés díszítés, kevés textil, kevés bútor, légies-tágas terek.
Természetesen még nagyon sok markáns stílust felsorolhattam volna, a fenti négy kategória viszont mind az én lieblingem is, és ha követitek a tartalmat, nagyjából érzitek, hogy a Térkultúrán egyenlő arányban találkozhattok  velük. 

Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy a fenti stílusokból Ti melyiket szeretitek a legjobban, és melyiket egyáltalán nem. 

Ha mindezt a KÉRDŐÍV fb oldalán válaszoljátok meg (ITT), akkor részt vehettek egy sorsoláson, ahol a szuper pompázatos lakberendezési tárgyakat forgalmazó PURE HOME fődíját, egy 34.990 Ft értékű gyönyörű faliórát sorsoluk ki (december 16-án).
A faliórát ITT megtekintheted a webshopban is. 
Természetesen akkor is örömmel várom a véleményeteket (például jelent poszt kommentjében), ha nincs kedvetek részt venni a játékban! 

Köszönöm szépen, hogy szántok rám néhány percet!

Jó játékot és sok szerencsét kívánok Nektek!  
SHARE:

6 megjegyzés

  1. Ajaj, de nehez kerdes! Nekem leginkabb az eklektikus stilus jon be, ahol van egy kis regi, egy kis modern. De a hely is igen meghatarozo, peldaul a budapesti lakasunkat skandinav/ francia provencal stilusban csinaltuk meg, mert kellett a vilagos egyszeru ter, fehet falak es vilagos faparketta, itt-ott egy kis toile-lal feldobva. (http://smallthingbrightandbeautiful.blogspot.com/2013/08/renovating-budapest-apartment-great.html)
    De itt Hawaii-n a hazunk igazi "island style": meleg fa parketta, Bali stilusu butorok, egy-ket antik… es minden nyitott a kertre a zoldre - olyan modern Bali es gyarmati angol stilus keveredese termeszetesen Hawaii szemszogbol. Viszont ha lenne egy nagyvaros apartmentem ,azt meg talan az ipari/loft stilusban tudnam elkepzelni. Mindegyik stilus lehet szep. Talan tolem legtavolabb a teljesen modern all, bar szeretem a modern tereket, de ha nincs bent legalabb egy-ket regebbi darab, akkor valahogy hidegnek vagy unalmasnak tunnek.

    VálaszTörlés
  2. Skandináv.
    Nagyon tetszik a blogod!
    Tutumutti

    VálaszTörlés
  3. nagyon nehezen döntöttem a skandináv és az ipari között, de csak balra billent a mérleg

    VálaszTörlés
  4. skandináv, kicsit eklektikusan :))

    VálaszTörlés
  5. Pont ugyanazt érzem, mint Ottó :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.