2013. december 17., kedd

Serge Mouille: a Lámpa

Több, mint két éve írtam a Serge Mouille lámpákról (ITT), amelyek időről időre feltűntek kedvenc enteriőrjeimben, így elég hamar kedvenc lámpáimmá váltak.

Imádom a falikarokat is,
… de ma inkább az állólámpákra koncentrálok!
Mégpedig azért, mert hosszú hónapok után megérkezett a sajátunk. :)
Július közepén elhatároztam, hogy nem várhatok tovább, és megrendelem az Infurn oldalról kedvenc lámpám álló változatának kamu kiadását... Igazából semmi szükségem nem volt rá, hiszen jó szolgálatot tett nekünk egy BoConcept darab a nappaliban (fotó ITT), de ilyen a szerelem…
Amúgy meg mindenképpen tesztelni szerettem volna az Infurn szolgáltatását, hogy később - ha elégedett vagyok - felelősséggel tudjam ajánlani a megrendelőknek.

UPDATE!!! - NE RENDELJETEK AZ INFURNTÓL, MERT CSŐDBE MENT !!!!

A tapasztalataim elég felemásak. Egyrészt el kell mondjam, hogy az Infurn ügyfélszolgálata remekül működik, persze fontos, hogy jól tudj angolul. Amikor megrendeltem a darabot, kaptam egy e-mailt róla. Később kiderült, hogy egy elnézett árfolyam miatt még nem indult el a megrendelés, de az e-mailemre válaszolva még aznap telefonon felhívtak (!), és megoldottuk a dolgot: utalnom kellett még egy kis pénzt. Sajnos ez a galiba vagy két hónappal a rendelésem után derült ki, így nem tudom, azért lett-e végül 5 hónap a szállítás, mert a fizetés körül történt ez a malőr, vagy amúgy is ilyen soká tart. Kicsit megijedtem ám, hogy csalás áldozata lettem, mert közben elolvastam a neten rengeteg fogyasztói panaszt, de tiszta szerencse, hogy a megrendelés előtt nem voltam körültekintő, mert végül is múlt hét pénteken egyben, szép csomagolásban, igényes kiszerelésben megérkezett a saját Serge Mouille MFL-3 replikánk! :) A nappali egyik sarkába került:
Szóval azt kell mondjam, alapvetően elégedett vagyok az Infurn szolgálatatásával. Az egész procedúra alatt háromszor hívtak fel telefonon, nyugtattak meg, hogy úton van a lámpám. Igaz, 5 hónapig tartott a dolog (ez persze sok embernek érthetően nem fér bele...), de nekem nem volt sürgős, és végül is itt van a lámpa, szép minőségben és az eredeti darab 1.300.000 Ft-os ára helyett mindössze körülbelül 90.000 Ft-ot fizettem érte. IMÁDOM! :)

Fotók: itt, itt, itt, itt, és itt
SHARE:

2 megjegyzés

  1. Itt egy alternativa:
    http://www.bluesuntree.co.uk/site/electrical/lighting-floor-lights/serge-mouille-three-arm-floor-lamp
    Rendeltem mar errol a site-rol es 10 het alatt szallitanak. Kicsit dragabb a lampa, de ha valaki nem akar 6 honapot varni, talan megeri.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.