2014. február 26., szerda

Csoda lakások kiadók Budapesten! :)

Ha városlátogatásra megyünk, legtöbbször az interneten bérelhető apartmanokon nézünk körbe elsősorban az airnbn portálon, ami egy szállásközvetítő oldal, ahol lakásokat lehet kiadni/bérleni elsősorban rövid távra, nyaraláskor.
Múlt héten a milánói szállásunkat foglaltuk le (megint érkezik majd beszámoló a világ legnagyobb bútorkiállításáról, az iSaloni-ról), és kíváncsiságból lecsekkoltam, mi várja nálunk a külföldi érdeklődőt. Őszintén mondom, lehidaltam! Még a milánói kínálattal is büszkén felvehetjük a harcot, rengeteg az ízléses, friss, és ötletes kislakás… Szóval, aki ezt az üzelti lehetőséget fontolgatta, jól kösse fel a gatyáját! :)
Én két lakást válogattam ki. Az egyik egy nagy méretű, különlegesen jó ízléssel, végtelenül visszafogottan, mégis - szerintem ütősen - berendezett klasszikus aparman (ez a nehéz műfaj…) az Opera környékéről, a másik egy kislakás a skandi-modern vonalon, gusztán kialakított konyhával, és szépen kivitelezett galériával. Mindkettőben elturistáskodnék… :)

A klasszikus lakásfól ITT találjátok több infot. De jöjjenek a képek…
És íme a kis modern darab a VIII. kerületből (info ITT).
Mit gondoltok? 

UPDATE! 
A poszt megjelenése nyomán érkezett néhány megkeresés, amelyből kiderült, hogy a második lakásról több fórumon is kaphattok információt. A MiOtthonunk februári számában szép képes anyag jelent meg rengeteg tippel, ötlettel.
Az "Egy nap a városban" blog pedig a menő budapest lakások rovatában írt a felújítás projektről, amelyet ár információkkal, előtte-utána fotókkal gazdagítottak (ITT). 



SHARE:

3 megjegyzés

  1. Az airbnb-t végigböngészve tényleg nincs okunk a panaszra. A befektetési lehetőségen meg külön érdemes elgondolkodni, bár biztos rengeteg időráfordítást igényel egy ilyen biznisz.
    A kis lakásról bővebben itt is írtak: http://varosban.blog.hu/2013/10/12/meno_budapesti_lakasok_divatosan_berendezett_belvarosi_egy_ures_panel_araert

    VálaszTörlés
  2. A kád előtt az ott régi cementlap??? Nagyon jól néz ki, nekünk is hasonló van, fekete-szürke cikkcakkos :)

    VálaszTörlés
  3. húú, dejó az a tapéta, vajon honnan van?

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.