2014. február 10., hétfő

Eladó az Andrássyn

Húgom lakást keres, így mostanában (az elmúlt másfél napban, mióta ismét Budapesten vagyok) megint sokat lógok ingatlan portálokon. Így botlottam bele, ebbe a 84 m2-es extravagáns budapesti otthonba (itt).
A beépített anyagok minőségén, a koncepció szokatlanságán is azt érzem, hogy ezt a lakást nem eladásra építették. Így egyáltalán nem fogom kétségbevonni a kád létjogosultságát a nappaliban. Ugyanis szerintem az emberek egy jelentős része át tudja gondolni, hogy saját életviteléhez mi felel meg. Én magam nagyon szeretem a "kád a hálószobában" megoldást, ez a nappalis dolog mondjuk még eggyel (kettővel) bevállalósabb, bár ahogy így jobban belegondolok, a mi családmodellünkbe még akár ez is beleférne. 
Nekem nagyon tetszik ez a lakás, persze egy jó bútorozás ráfér, de minőségi háttérnek tökéletesen megfelel. A beépített anyagokat, hight tech technikát nézve pedig a 49,9 milliós ár teljesen reális. 
Ti mit gondoltok? :)
Forrás: ingatlan.com

SHARE:

6 megjegyzés

  1. Szép és várhatóan jó is. Én mégse vennék ennyiért az Andrássy-ra néző ablakokkal, mert attól, hogy szép környék még zajos és büdös. Lehet, hogy pusztán ár/érték szempontból se rossz, de ennyiért pont olyat építhetsz, ami mindenben a saját izlésedet és igényeidet tükrözi. Persze akinek nincs, vagy olyan szerencsés, hogy a kettő éppen egybevág, annak tuti, de szerintem ez elég ritka :-)

    VálaszTörlés
  2. ...nagyon szép a szemnek, de én ebben a lakásban megfagynék, annyira hidegek a színek...a fürdő már kellemesebb meleg árnyalatú. A konyhát sem lehet igazán főzésre használni, nekem ez is hátrány lenne itt, szóval, nem az én esetem.

    VálaszTörlés
  3. Háttérnek tényleg jó ;)
    lud

    VálaszTörlés
  4. Nálam teljes szerelem. Jól leírtad, életvitelen a hangsúly. Én esetemben külön plusz pont az elhelyezkedése. De kérdéses, valóban ennyire világos és maga az épület milyen állapotban van...

    VálaszTörlés
  5. Én csak a konyha végén (a kádnál) lévő kétszárnyú ajtót nem értem...

    VálaszTörlés
  6. Igazán jó minőségű felújítás, s aki csinált már hasonlót a belvárosban, harmadik emeleten és netalán saját kézzel, az szerintem megfogadta h soha többet :) Egyébként viszonylag könnyen és olcsón alakítható bárkinek az életstílusához, feltételezve hogy nincs gyermeke, s ha igen és kettő is akkor emellett azért egy második otthont is kellene tartani valahol vidéken a hétvégékre. :) Persze minden család más és más :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.