2014. február 18., kedd

Milán szobája is kész! :)

Hosszas tervezgetés, ötletelés után (írtam róla ITT) elkészültünk Milcsi szobájának terveivel (erről is beszámoltam ITT). Azóta elkészült a kis szoba berendezése, én meg végre éltem a lehetőséggel, hogy kifotózzam.
Barátnőm - Milcsi anyukája - azt kérte tőlem, hogy olyan gyerekágy-tároló kombinációt tervezzek fiának, amely emeletes, lehet "bunkizni" benne, fel-le mászkálni, legyen sok pakoló hely a játékoknak és ruháknak és legyen jó színes. Erre készítettem egy kis montázs-falnézetet, amely már a konkért tapétát, választott színeket tartalmazta.
A terveket, anyagkiírást, színkódokat elküldtem asztalos Gábornak, aki az általam küldött rajzokat gyártmánytervvé alakította, és elkészítette a bútort.  Örömmel hallom, hogy Milcsi nagyon büszke az új szobájára, mindig vendégeket hív, és imád benne játszani. Például az én gyerekeimmel. :)
A lépcső fiókos tárolóként is funkcionál. Sajnos az ablakhoz kellett raknunk, mert a másik sarokban egy kémény zavart be a szabad tervezésbe. Az ablak a teraszra nyílik, így nagyot nem esik a gyerek, ha viccelődni támad kedve… :)
A radiátor elhelyezését sajnos nem mi szabtuk meg, a lakás félkészen került barátnőmék tulajdonába. Kikerültük… Az ágy alatt további tárolófiókok találhatóak.
A szekrénnyel a kémény síkjához zártunk. Az ágy mögött is lehet játékokat tartani. Később, ha a gyerek megnő, egyszerűen fel lehet vinni a matracot, az ágy alatti rész pedig további tárolónak beépíthető. 
Az ággyal szemben lévő fal teljes egészére a csíkos tapéta került. Itt egyelőre maadtak a jól bevált ikeás bútorok, később - amikor már arra lesz szükség - íróasztal és polcok jönnek.

Köszönöm a Board-A Ec-nek a szép munkát! 
SHARE:

8 megjegyzés

  1. Ez minden gyerek álma!:)

    VálaszTörlés
  2. Vagy a klímaberendezés, vagy a kuckó van rossz helyen, mindenesetre így használhatatlannak tűnik a kettő együtt...

    VálaszTörlés
  3. A jobb szelepes radiátort le kellett volna cserélni egy bal szelepesre és mehetett volna a fal mellett a lépcső......

    VálaszTörlés
  4. Kedves Névtelen, Milán minden nap használja, és nagyon szereti. Semmiben nem zavarja a klíma, nem tudom, ezt honnan veszi.
    A radiátoros dolog jó ötlet lenne, ha nem egy terasz ajtó mellett volna. :)

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  6. Minden kéretlen reklámot azonnal törlök. Köszönöm, hogy legközelebb meg se próbálnak linket elhelyezni.

    VálaszTörlés
  7. Kedves Petra!
    Nagyon szép kis szoba, és élhető, élvezhető is. A csíkos tapéta hol kapható? Nem is tudom, hány hete kutatok hasonlóért a neten. Kislányom és Kisfiam egy szobában fognak lakni, szóval vm vidám, uniszex elemre van szükség. Nagyon tetszik az is az Ön munkáiban, hogy árban elérhető elemekből is frisset, újat mutat. A kedvem nekem bevallom a szűk költségvetésünk alapján rég elment a nézelődéstől, mert a lakberendezési oldalakon szinte csak dizájn bútorokat, nem élő tereket láttam a fényképeken. De ez most végre vm lelkesítő, mégis hétköznapi alapanyagokból, ha szabad így fogalmazni, ismét gondolkozni kezdtem, h legyen a mi kis otthonunkban berendezve a gyerekek birodalma :) Üdv: Enikő

    VálaszTörlés
  8. Kedves Petra!
    Gratulálok, nagyon hangulatos, friss, ízléses lett ez a gyerekszoba! Örülök, hogy megtaláltam ezt a bejegyzést, mert egy nagyon hasonló kialakítású szobasarokba szeretnénk mi is emeletes gyerekágyat (még a radiátor is ugyanilyen szerencsétlen helyen van)
    A kérdeésem, hogy a felső szintet mi tartja? Falra van szerelve?
    Üdv:
    Györgyi

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.