2014. február 14., péntek

Munkaközi fotó: már majdnem kész a kis garzon… :)

Finishbe lépett a korábban már posztolt kis garzon felújítása (ITT és ITT írtam róla), tegnap kimentem a helyszínre átbeszélni a hiányzó dolgokat, meg a kijavítani valókat, és fotóztam is egyet.

A dobogó burkolata elkészült. A tetejére nagyon szép svédpadlót választottunk, az oldalát és a lépcsőt - anyagi megfontolásból sajnos - lamnált bútorlapból készítette el az asztalos. A kigörgethetős ágy remekül működik, a lépcső is kiszedhető, mögötte elfér például a létra…

Ma megnéztünk egy rakat szőnyeget, amelyek az - eddig külföldön élt - tulajdonos nemrég érkezett konténeréből kerültek elő. Végül abban maradtunk, hogy a dobogón látható darab marad, alulra szőnyeg helyett egy tehénbőr érkezik majd.
A festmény is külföldről érkezett, még keressük a helyét. Azt hiszem az asztalnál lesz, a kanapé felett úgyse férne el. Hatalmas. 
A dobogó padként használt része alatt két jó mély, kihúzható fiók található. Bőröndöknek például. 
Az előszoba egyben konyha is, az étkező pultot gipszkartonból alakítottuk ki, nemsokára üveglap érkezik a tetejére. Szinte az egész helyiségen végigfut a pult feletti, falra ragasztott tükör, amely optikailag nagyon megnöveli a teret.
"There is more to life than increasing its speed". Gandhi idézet a zuhanyzó íves falán. A helyiség annyira apró, bogy nagyon nehezen tudtam csak lekapni.
Az előszoba tükörfala mintegy "bekanyarodik" a fürdőszobába, közte és a csempe közt pedig egy kis mélységű üvegpolc található.
A beépített WC tartályt színezett üveglappal burkoltuk.
Boldog vagyok, hogy az élet igazolta az alaprajzot, minden kényelmes, a méretek tágasak. A dobogó hozza azt a funkciót, amit egy galéria, és legalább nem kellett össze-vissza szabdalni vele a teret, megmaradt a nagy belmagasság. 
Legközelebb már a végleges, bútorozott képekkel érkezem. Lesznek még meglepetések! :)
SHARE:

4 megjegyzés

  1. Szia Petra!
    Honnan szereztetek Kattrup szőnyeget? Vagy régi darab? Sajnos mostanában nem lehet kapni, pedig jó kis szőnyeg még mindig. Régóta keresem.

    VálaszTörlés
  2. Régi, ez is a konténerrel érkezett. Megkérdezzem, nem akarja-e eladni? Nekünk itt feleslegessé vált.

    VálaszTörlés
  3. Igen-igen, én is nagyon régóta vadászok rá. Szóval jelentkeznék második számú vevőnek! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.