2014. február 12., szerda

Munkaközi fotók: már a finishben! :)

Egyik lakásom munkálatainak vége felé járunk. Az eddigiek közül talán az egyik kedvenc fürdőszobámat sikerült ide megtervezni, amelyben mindent lecseréltünk, kivéve a felújítás után visszahozott lábas kádat. 
A mosdószekrény esztergált lábakon áll, régies díszlécet kapott, ugyanilyen stílusban készült el az előírás szerint szellőzővel ellátott, kazánt takaró szekrény is. A kád külső oldala és a két egyedileg gyártatott bútor azonos - a padló sötétszürkéjével harmonizáló - színt kapott. 
A falicsempét záró díszléc pontosan a tükör két oldalára "cuppan". :)
A padlólap felfut a zuhany hátfalán. 
Ebbe a lakásba került a csupa-fekete konyha, amely hamarosan, a polcok bepakolása után megtelik élettel. Anagy méretű nappali-konyha-étkező összes fala hófehér. Világos székek, kanapé, színes fotelelk érkeznek majd, hogy feldobják az enteriőrt. 
Az előszobában szürke színt kapott a fal. Hamarosan érkeznek a szekrények, antik előszobafalak, stb… :)
A hálószobába geometrikus tapéta került, ide várjuk a türkiz, tűzött ágytámlát és az éjjeliszekrényként funkcionáló tükrös MALM komódokat. 
A korábbi konyhából gyerekszobát alakítottunk ki, itt még minden fehér, a dekorálással-berendezéssel megvárjuk a gólya érkezését. A lakáshoz tartozó másik kis szobát a tulajdonos korábbi házasságából született, kamasz fia foglalja el hétvégénként. Ide bátor, csíkos tapétát választottunk, és erős fényforrást, hogy feldobjuk a lichthofra nyíló kicsi helyiséget. Szerintem elég kúl lett.
SHARE:

6 megjegyzés

 1. Kedves Petra!
  Nagyon tetszenek a tapéták, leírnád kérlek, hogy honnan vannak? Mi is a valami olyasmit keresünk éppen, mint a geometrikus.
  Köszi:
  Zsófi

  VálaszTörlés
 2. Szia, nagyon klassz a lakás! Érdekelne a szaniterek márkája. Előre is köszönöm.
  Üdv.
  Gabi

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép a fürdő, és a hálószobában a két kristálycsillár is zseniális :)
  Gratulálok :)

  Üdv
  P

  VálaszTörlés
 4. Az a csíkos tapéta a hetvenes évek házgyári lakásainak tapétájára emlékeztet! A retróval az a baj, hogy a minták már akkor se tetszettek. :) A többi nagyon jó! :)

  VálaszTörlés
 5. Kedves Petra!

  Nagyon tetszik, különösen a fürdő! Esetleg írnál arról, hogy az épített zuhanyzónál mire kell figyelni, milyen anyagokat/rétegeket érdemes a csempe alá tenni? Köszönöm
  Kriszta

  VálaszTörlés
 6. Kedves Petra,

  Nagyon szép lett, gratulálok!
  Tetszik a parkettánál használt fehér szegélyléc. Megírnád nekem, kérlek, hogy hol lehet ilyet beszerezni/csináltatni?
  Előre is köszönöm.

  Dóri

  VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.