2014. február 18., kedd

Pályázati felhívás amatőr lakberendezőknek

Igazán fel kell kötnie a gatyáját annak a fogadónak, aki ma megjelenik a piacon, ugyanis egyre-másra nyitják kapuikat a trendi helyek. Sok olyan jó ízlésű embert ismerek, aki úgy menekül el a városi forgatagból, hogy vendéglátásra adja a fejét, nem egyről írtam is, érdemes például visszanézni az őrségi Cseri Portán készült képeket, vagy a balaton-felvidéki Sárffy Vendégházról írt bejegyzésemet.

A Rosinante Stílusos Vidéki Szállodáról eddig csupa jót hallottam, nagyon szimpatikus nekem a programkínálatuk is, tényleg már csak egy dologba tudok belekötni:  a szálloda dizájnját nem ártana összhangba hozni a nevével. :)
Úgy tűnik el is jött a munkálatok ideje, ezért a tulajdonosok "a romantikus álmok valóra válnak" címmel pályázatot hirdetnek. Cél, hogy a szálloda szobáit, kertjét és közösségi tereit a lakberendezésre fogékony amatőr pályázók segítségével egységes hangulatúvá varázsolják.

A pályamunkák formai kitételéről, a határidőről, a zsűri összetételéről, az elbírálás szempontjairól és a nyereményekről a szálloda honlapján találtok további információt (ITT)!

A cél nemes, az elképzelés szép, most már csak rajtatok múlik: mutassátok meg, mit tudtok! :)
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.