2014. március 26., szerda

Dekortapaszt bútorra-falra

Léna lányom nyaggatott vasárnap, hogy csináljunk már valamit, amíg a srácok meccset néznek, és hogy a legjobb volna festeni. Nem volt nagy kedvem estefelé már vizezni-ecsetezni, viszont eszembe jutott, hogy vettem nem olyan régen a Tchiboban egy doboz (asszem hét tekercs) tök szép dekortapaszt. Arra gondoltam, ezzel lehet valamit kezdeni, nem koszol, pont egy órás lefekvés előtti kreatívkodásra találták ki. Összeragasztottuk vele az Ikea Urban széket, meg a fém fiókos tárolót. A széken nem nagyon érzi jól magát néhol elereszti, de a tárolón stabilan ragad. Nem lett valami hű de jó ez a dekor, de jó közös program volt csinálni, és könnyen eltávolítható. :)

Rájöttem viszont egy zseniális dologra (hogy fényezzem magam egy kicsit)... A dekortapasz tökéletesen megfelel bordűrnek, azaz szépen le lehet vele zárni a színes falfestést. És itt is elég fixen felragadt.
Ezentúl mindig lesz itthon ilyen...  :)
SHARE:

1 megjegyzés

  1. Mi az ikeás műanyagpoharakra ragasztottuk, (mert három készletünk volt, azaz sok egyforma) hogy a szülinapi buliban mindenki megismerje a magáét. Három hónapja nem jöttek le onnan, az ezer mosogatás dacára...

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.