2014. március 13., csütörtök

Dohányzóasztalból étkezőt

Megint aprócska lakást tervezek. Most nagyon megtalált ez a műfaj, de nem bánom, mert nincs is annál izgalmasabb, mint sok funkciót egyesíteni 40m2-en.
A sikerhez nem árt persze, ha az ember ismeri a piacot...
Ebben a lakásban - bár a végleges tervet még nem beszéltük át - nem biztos, hogy lesz teljes értékű étkezőasztal fixen... Az egyik tervemen adott egy olyan pult, ahol kényelmesen lehet enni kettecskén, és dolgozni rajta, de a vendégváráshoz más megoldást kell találni. Ahogy ezen filóztam, beugrott a Calligaris asztala, amely dohányzóasztalból könnyed mozdulattal 6 személyes étkezővé nyitható. Nekem most a Mascotte illik leginkább a dizájnba, de van több típus és színvilág is a Calligaris kínálatában (ITT), kinek mi passzol.
Itt egy film a működéséről: )
SHARE:

3 megjegyzés

  1. Kár, hogy az ára brutális. :-(

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Nagyon jó megoldás, különösen tetszik, hogy videón is mutatja a működést, megoldást.

    Köszi: Dani

    VálaszTörlés
  3. Sajnos a videó már nem elérhető!
    Láttam egy hasonló terméket (sajnos azt is csak videón, és nem sikerült az elérhetőségét kideríteni), ami még ennél is praktikusabbnak tűnt.Ha jól emlékszem, acélváz volt az alja, ezért nem tűnt monstrumnak, Teljesen összecsukva egy kis dohányzó asztal, megemelve egy négyszemélyes étkező, az asztal lap alól valahogy előhúzott pótlap, 6-8 személyes étkezőt csinált belőle és a lábrész valamilyen csodás módon alkalmazkodott ehhez. Persze ezzel nem szeretném ennek a praktikusságát vitatni. Jó volna sokkal több ilyen praktikus dolog. Üdv. Györgyi.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.