2014. március 18., kedd

Egy régi referencia - az egyik kedvenc lakásom! :)

Ritka szerencsés együttállás, amikor a megrendelő és a lakberendező ízlése teljesen összecseng, és nyilván az az egyik kedvenc lakásom, ahol ez maradéktalanul megvalósult...
Írtam már korábban erről a projektről (ITT), ahol három lakást nyitottunk össze egynek, az új  poszt aktualitását pedig az adta, hogy tegnap a helyszínen jártam, amikor a házigazdák voltak olyan kedvesek, hogy megengedték, lefotózzam a konyhát egy táblafestékről készülő cikkemhez.
A régi képeken még nem szerepelt ez a tuti fazonú sárga fülesfotel, amelyet a Möbelkunstban sikerült megcsípnünk (persze nem ebben az állapotban).
A konyháról lőtt képem is jó lett szerintem...
A játszó szoba mágneses táblafala is azóta készült el, hogy utoljára ott jártam. Érdekes, hogy a fekete milyen vidám tud lenni!
Egyébként a közös ízlés egyik bizonyítéka is a szerepel a képen: az Artkraftos kis piros székeket egymástól teljesen függetlenül hoztunk el  gyerekeinknek.
Ezt a képet nem tegnap készítettem (egyébként a dizájn se az én érdemem: Anita szeretett bele a tapétába...), de azért berakom, mert szerintem annyira klassz!!!
Jó volt újra a  helyszínen lenni, hiszen ezt a lakást fenntartások nélkül magaménak érzem. :)
SHARE:

5 megjegyzés

  1. Szia Petra! Ez a lakásod is nagyon jó lett! Elárulnád, hogy a sárga fotel mögötti oszlop mivel van burkolva? Köszönöm, Andrea

    VálaszTörlés
  2. Szia Petra!
    Lehet tudni, hogy a tapéta honnan van?

    VálaszTörlés
  3. Itt rendeltük meg: http://www.trestintas.com/. Elég drága, mert egyedi méretre készült tapéta panel.

    VálaszTörlés
  4. szia Petra!
    Mágneses táblafalat hol tudok beszerezni?

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.