2014. március 28., péntek

Melltorp hack - a legolcsóbb Ikea asztal arcai

Az Ikeában azok a kedvenc termékeim, amelyek messze a legjobb áron kaphatóak a piacon, viszont rengeteg lehetőség van az átalakításukra, egyedivé varázsolásukra. 
Asztalban az egyik legjobb ilyen a Melltorp (ITT). A nagyobb méret (nem legnagyobb, ami a mi gyerekszobánkban van, azt sajnos azt kivonták a forgalomból) 8.990 Ft, a négyzet alakú kisebb pedig 6.990 Ft. Ezért az összegért nem jár más, mint egy filigrán fémkeret, és egy laminált fehér asztallap. Mindenkinek csak ajánlani tudom, egyszerűségével, letisztultságával önmagában is megállja a helyét. De vannak emberek, akik nem nyughatnak, és többet akarnak kihozni belőle... :)
Például a fal színére festik a lábakat. 
Vagy fa asztallappal teszik barátságosabbá.
De végére tartogattam a legmenőbbet... Ilyen lesz betonnal.
Képek: itt, itt, és itt
SHARE:

2 megjegyzés

  1. Kedves Petra!
    Lelkes lettem ettől az ötlettől, így érdeklődtem az Ikea-tól, van-e adat arra, milyen tömeget bírnak el egyes keretek. Az alábbi - tulajdonképp érthető - óvatos választ kaptam:
    "A következő asztal kereteket: Melltorp, Tarendö, Torsby csak a hozzájuk kapható asztallappal ajánljuk használni. Az IKEA nem teszteli a termékei maximális teherbírását, ezért ilyen adattal nem tudunk szolgálni az említett asztal keretekhez."

    VálaszTörlés
  2. Még jó, hogy ezt mondják... Hivatalból... Azért ez egy asztal, én gyakorlatilag ugrálni szoktam rajta, amikor megpróbálok levenni cuccokat s szekrény tetejéről, szóval jó pár kilót elbír... :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.