2014. március 11., kedd

Nyári tervek: Toszkána

Gondolatban még vissza se tértünk Argentínából, már szervezzük a nyári programokat, amiből egy hetet külföldre tervezünk egy rövid toszkán kiruccanás keretében. Egyelőre nézegetjük a neten a szálláslehetőségeket…
Ez a ma bemutatott ház nyilván nem az a kategória, ahova menni fogunk, de ha már belefutottam, megosztom Veletek, hogy ez is toszkán stílus, csak másképpen.
Én nyaralni lájtosan rusztikusabbat (bár szintén világosat) képzelek magunknak, de ha életvitelszerűen tartózkodnék kint, mindjárt valami hasonlóban gondolkodnék. Na, de ki nem?
A kert már hozza azt a nyaralós rusztikusságot, amit a pajta projektünkbe is tervezek, ha valaha nekiállunk, és nem mindig elutazzuk a pénzünket. :)
SHARE:

1 megjegyzés

  1. Szia Petra! A toszkán nyaralásotokhoz tudok ajánlani valakit, aki kint él és összegyűjti/körbejárja/felderíti a környékbeli szállásokat. Nekünk is Ő segített totál ismeretlenül amikor 3 nap alatt szerveztem le a nászutunkat az esküvő után :-). Igazi toszkán hangulatú, igényesen berendezett helyek, kedves vendéglátással. Az általunk választott legalábbis ilyen volt, fotók alapján szerintem a többiben sem csalódtam volna. Szívesen megadom a hölgy elérhetőségét ha esetleg szükséged van rá. Üdv: Göttli Judit

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.