2014. április 15., kedd

Könyvespolcok Milánóból

Mint már tegnap is írtam, idén nem az ötletek játszották a főszerepet a milánói iSaloni kiállításon.  Azért persze sikerült lekapnom néhány dolgot, amelyek kifejezetten megfogtak. Első körben érkezzenek a könyvespolcok!

A Roche Bobois korábban elsősorban kanapéi miatt lopta be magát a szívembe, pedig a többi bútora is nagyon izgalmas... Idén például nem is fotóztam mást náluk, mint ezt a könyvespolcot...
Szánom-bánom, de nem tudom, ki gyártja ezt a létrás darabot. Tetszik a felületi eltolásokkal megbolondított ajtós rész (hasonlót már én is csináltattam ITT), és az aszimmetrikus osztásokkal megálmodott, nyitott felső rész is, amely visszaköszön a lábazatban.
Még mindig az első helyek egyikén tartja magát nálam a Flexform bőr dobozokkal kombinált fém könyvespolc rendszere.
Cuki fali tároló könyvek és csecsebecsék elnyelésére a Rolf Benztől.
Könyvespolc-szobrok a Bonaldo standján.
Furcsa formájú TV bútor, felette szépen kidolgozott fa könyvespolccal a Molteni & C kínálatából.
Még a régi, ipari fílinget hozza, ezért aztán pláne a szívembe lopta magát ez a forgó aszimmetrikus könyvespolc a Poltrona Frautól.
A szuper kedvenc kanapé melletti tároló.  
Vékony fa könyvjelzők tartják a vázon a könyveket. Igaz, hogy én már csak Kindle-ön olvasok, de egy ilyen cucc meghozza a kedvem a könyvekhez megint...
Egy egyszerű, kanapé melletti tárolás, amely már sokszor szerepelt itt a blogon, de itt megint érdemes felhívni rá a figyelmet. Ezt az MDF Italia standján fotóztam.
A végére pedig jöjjön egy jó kis fémvázas könyvespolc a Casamaniatól.
Jók, nem? Holnap lámpákkal érkezem! :)
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.