2014. április 22., kedd

Lepukkant pompa Párizsban

Engedjétek meg, hogy körbevezessetek Titeket egy olyan lakásban, amely itthon talán meg se jelenhetne kaotikussága miatt, a laza sikket ismerő franciáknál viszont akár címlap otthon is lehet a Casa Vogueban... 
Megfelelő gyűjtőszenvedéllyel egy hazai bérházban bárkinek lehet hasonló otthona (na jó, egy Tom Dixon asztal nem biztos, hogy a büdzsé része kell legyen...), már ha szereti a káoszt. Én imádom. Ti mit gondoltok?
Sárga csík a falon és sárga asztallábak. Ennyi... :)
Izgalmas katyvasz a konyhában.
A háló meglehetősen kicsi a többi helyiséghez képest, de ez is tele ötlettel.
Fürdő gyöngyfüggönnyel, kékre festett csapteleppel. 
A poszt végére egy csoda: üvegmosdó a régi asztalon.
Rengeteg ihletet kaptam a saját házunk további alakításához... (Előzmények ITT). 

Képek forrása: CASA Vogue
SHARE:

6 megjegyzés

  1. Végre! Végre! Végre! :) Sztem a franciák " értenek " legjobban az eklektikához! Amihez sztem nem is hozzáértés kell, hanem inkább érzék! ( ami Neked is van! :) )

    VálaszTörlés
  2. Én nem láttam káoszt, inkább jó szemmel összeválogatott holmikat. Nagyon jó! Legjobban a színesvégú fahasábok tetszettek!

    VálaszTörlés
  3. Szerintem is zseniális! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik!!!! Az egyik megjegyzéseddel azonban vitatkoznék. Ha valaki mutat nekem egy ilyen laza, sikkes lakást, biztos vagyok abban, hogy megjelenik hazai magazinban...:)

    VálaszTörlés
  5. Szia Petra, a lakás nagyon-nagyon tetszik, csak kérdezek, mert épp egy kis költségvetésű lakásfelújítás előtt állunk, és jó ötleteket kaptam.
    De azt gondolom, hogy ennél a lakásnál sok minden van, amit a fotózáshoz tettek be, hogy a hangulatot feldobja. (nyilván nem dobálják le minden takarítás után a földre a szines kockákat és az arany képkeret darabokat, nyilván nincs a földre támasztva egy tükör, mert előbb-utóbb eltörik, nyilván nem lehet a hálószoba ajtajában egy térbe befordított dísztárgy, mert a sötétben átesnek rajta, nyilván nagyon hamar tönkremegy egy tükör, ha állandóan vizes, meg ilyenek) De hogy nézhet ki ez a lakás, ha mindezeket kiszeded belőle ?
    Ha válaszolsz, megköszönöm. Gabi

    VálaszTörlés
  6. A hálószobában nagyon tuti, hogy a láma folytatódik a mennyezeten. Vagy a mennyezet folytatódik a lámpán? Na jó, csak vicceltem. Tetszik ez az egyszerű, de nagyszerű megoldás. Egy gyerekszobában (most ebben vagyok benne, ezáltal csak ezzel tudok foglalkozni) is el tudnám képzeli úgy, hogy a feketét behelyettesítem mindenféle színes szalaggal, dekortapasszal,bármivel. Persze nem ezt a gyönyörű -és gondolom marha drága- lámpát csúnyáznám össze, hanem valami oválisanolcsó lámpabúrát lógatnék így be szalagokon.és vinném tovább a mennyezeten... Beindultam. Esküszöm mindjárt meg is csinálom.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.