2014. május 23., péntek

Karolina Galéria - a kerámia kincsesbánya... :)

Ma a szép időre való tekintettel úgy döntöttem, hazasétálok a Jókai tértől. Végigbandukoltam az Andrássyn, így botlottam bele a Karolina Galériába, ahol - mint utólag megtudtam - a mezőtúri Kovács Kerámia Manufaktúra termékeit értékesítik. Vagy fél óráig mászkáltam tátott szájjal a helyen, azon gondolkodva, hogy mit is vigyek haza. Minden stílusban készülnek itt kerámiák, tök jól megférnek a modern minták az igazi hagyományőrző (és csodásan igényes kivitelezésű) darabokkal, a tazsin a magyar cserépedénnyel, a keleti minták a tulipánnal... 
Végül a konyhánkkal gyönyörűen harmonizáló szürkés-kék szettből vittem haza négy tányért, két kisebb és két nagyobb bögrét, meg egy tej kiöntőt (amiben állítólag négy tojást is fel lehet verni botmixerrel úgy, hogy a szűkülő szája miatt nem fröcsög ki...). Akciós, így 8.500 Ft-ot fizettem a teljes szettért. 

De már beterveztem a következő látogatásom is. Most, hogy megtaláltam ezeket a malacokat, alig várom, hogy megteljen a régi, és széttörhessük... Annyira jól néznek ki! 
És fotóztam más izgalmasat is a boltban, például kutyás/cicás táblákat:
Meg vékonyabb és kisebb, WC-re, fürdőszobára valót:
Meg mindenféle bögrét és edényt:
A Karolina Galéria egy egész évben nyitva tartó karácsonyi vásár... Menjetek és vásároljatok! :)

Cím: Budapest, Andrássy út 55. (Az Oktogontól 100 méterre) 
Telefon: +36 20 486 1111 
Nyitva tartás: Hétfő-szombat: 10-18 h, vasárnap: 12-17 h, szerdán zárva.
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.