2014. május 15., csütörtök

Saját munka: szeletek egy tetőtéri kislakásból

Ismét aprócska lakás kialakítására kértek fel, amit örömmel vállaltam, hiszen a 40 m2-es, egyébként másfél szobás tetőtéri lakás adottságai nagyon jók, tényleg csak egy dizájn tuningra volt szükség... Igaz, a végére a szép laminált parkettán kívül gyakorlatilag mindent lecseréltünk, pedig az eredeti állapot se volt rossz.
A dekoráció, és egy-két bútordarab még érkezés alatt, így most néhány kis szegletet mutatok csak be, amelyeket a mai napon fotóztam, miközben az utolsó simításokat beszéltük át. 

A megrendelő kérésére itt se hagyhattuk ki  a bontott téglát. Az egyik fal, és egy bioetanol kandalló kapta meg a burkolatot... Igen, nem könnyítette meg a dolgomat, hogy a tulajdonos ragaszkodott egy kis kandallóhoz, pedig a 40 m2-en elhelyezni egy gyerekszobát és egy hálószobaként (és étkezőként is) funkcionáló nappalit nem éppen egyszerű tervezési feladat. :)
A trófea mániámat sikerült átplántálnom Kriszta fejébe... :)
Az előszoba pillangós tapétája nagyon szép összhangban van a nappali szőnyegével, még ha ez a mostani képeken nem is látszik. Majd a teljes lakásbemutatónál...
Az előszobában található a mini konyha. Talán soha életemben nem terveztem még ennyire pici helyiséget, de végül sikerült minden szükséges funkciót beleimádkoznunk, miközben tárolóhely is maradt... El se hiszem! 
A végső állapot bemutatásáig két kis részletet osztanék meg veletek. Az egyik a peremmel készíttetett szakácskönyv tartó polc:
A másik az Ikea Ribba képtartó, amelyet itt - nagyobb hely hiányában - fűszeres és mindenes polcnak szereltünk a mosogató feletti falra. 
Végül egy fotó a fürdőszobáról, amelyet végtelenül egyszerűre vettünk...
Egyelőre ezeket a részleteket gondoltam megosztani Veletek, de hamarosan teljes bemutatóval érkezem! Jaj, nagyon megszeretettem ezt a derűs kislakást. 
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.