2014. július 31., csütörtök

Már majdnem kész...

... az irodánk!

Tegnap a TV2 Stílusvadász műsora járt nálunk Tatár Csillával, hogy pár szót váltsunk a blogolásról, a hazai trendekről, ilyesmi... Így aztán megsürgettük a munkálatokat, hiszen koszhalomban mégse várhatjuk a tévét. Neki is veselkedtünk, és íme, a mi szobánk már kész...

Kinga és Tamás asztala a házikó alakú inspirációs tábla előtt. Az éppen aktuális projektekhez tartozó fotókat, magazinkivágásokat tesszük ide fel, aminek mentén tervezzük az enteriőrt...

A háttérben kedvenc külföldi magazinjaink gyűjteménye, felette pedig egy-két címlap:

Itt rendel dr Nikoletti... :) Egy látástesztet? :)
A gyerekek orvosságos szekrénye átkerült az irodába, ők kaptak helyette egy nagyobb, hasznosabb, játékokkal jobban megtömhető - igaz, kevésbé dizájnos - ikeás darabot. Ahogy beraktam új helyére a szekrényt, egyszerűen nem tudtam nem élni a geggel, hogy mellé akasszam, az anno Ikea Family (ITT és ITT) fotózáson nálunk hagyott ABC-s képet. Így lettem orvosi rendelő.
A hallban közösségi tábla várja a közösségi iroda bérlőit. Ide írjuk majd fel a híreket, üzengetünk egymásnak, és akasztjuk fel csipesszel az aktuális rendezvények, dizájn heppeningek, stb ismertetőit.

Köszönöm a csodás betonpadlót Havelka Zolinak a Betondekortól (ITT). A lábazat még érkezik hozzá...
És ide várjuk a munkatársakat... Az asztalokat elválasztó virágvályú, az  olvasólámpák, az asztal alatti konténerek, a dekoráció és a polcok ma-holnap megérkeznek. Két asztal (és két helyiség) már elkelt, de 4-6 még várja leendő bérlőit! Részletek ITT.
Gyertek! :)
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.