2014. november 20., csütörtök

Boldog születésnapot Térkultúra!

Egy blog életében 5 év nagyon hosszú időnek számít...Szeretném megköszönni, hogy pontosan 5 éve követtek engem, és - ha nem haragszotok meg érte - gratulálok magamnak is a kitartáshoz, hogy ilyen hosszú ideje képes vagyok következetesen, az eredeti elképzeléseim szerint nap, mint nap posztolni. Képzeljétek, nem kevesebb, mint 2259 poszt született meg az évek alatt! 
Nem voltam én mindig ilyen pedáns. sőt... De ha az ember megtalálja azt, amit szívvel-lélekkel szeret csinálni, akkor minden megy magától. Nem mondom, az évek alatt voltak - na nem komoly...- mélypontok, amikor kicsit belefáradtam, vagy csak úgy éreztem, nem vagyok képes már megújulni, de ilyenkor a Tőletek kapott bátorítás, akár egy kedves kis gesztus (néha elég egy "lájk", vagy egy "menő"...) seggbe billentett, hogy igenis van értelme, gyerünk tovább!
És a ritka mélypontoknál millószorta több magaslatot éltem meg az öt év alatt. A munkáimhoz fűzött sok elismerés, az olyan olvasói kommentek, vagy fotók, ahol én inspiráltam valamit, hónapokra feltöltenek. 

Minden évben készítek egy kis számvetést, ezeket összegyűjtöttem. Ha van hozzá kedvetek, visszatekintésképpen ajánlom  nektek a szubjektív retrospektíveket: 
2010 (ITT), 2011 (TT), 2012 (ITT), 2013 (ITT

Köszönöm Nektek!!! És semmi izgalom: indul a következő öt éves terv!!! :)

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.