2015. január 13., kedd

Szöszi villa új konyhája...

Régi családi nyaralónk kívülről már egész pofás, belül is alakul, ha jól tudom, kész van már a burkolás. Most nálam a staféta, a kivitelező már erősen sürget, hogy hol a konyha...
Tegnap éjjel kicsit gondolkodtam rajta, hogy egy ilyen verzió bejönne. Eredetileg úgy terveztem meg a villany kiállásokat, és a beosztást, hogy Ikea konyha kompatibilis legyen a kialakítás. A rusztikus tölgy furnérral készült Hyttant választottam, amelyhez egyedi beton pultot és lebegő polcokat szeretnék csináltatni.
A rusztikus sütőkről írt posztomat láttátok már? (ITT)
Ilyen fényképek érkeztek december elején...

Ez például a konyha:
A fürdőszobába is a geometrikus burkolat kerül. A zuhanytálcát nagyon szépen alakították ki a burkolók. A lejtést úgy oldották meg, hogy kisebb darabokra vágták a lapokat... A padkához is szépen gérbe vágták a burkoaltot a megbeszéltek szerint.
A fürdőszobába is a sima Zalakerámia Carneval kerül a falra. A konyhában is ez lesz... Olcsó és időtálló.
Itt is csodálatosak lettek az élképzések! Nem győzök gratulálni a srácoknak... :)
Érkezett még kép a leendő téglafalunkról. Az egyik szobában, ahol megmaradt a régi fal, megkértem a kivitelezőt, hogy verjék le a vakolatot, és nézzük meg, milyen lesz a tégla alatta. Kicsit összevissza, de nekem nagyon tetszik, így megkértem, hogy tisztítsák meg, és fugázzuk ki. Itt a villanyászatot is a fal másik oldalán intéztük, és onnan vezettük át, hogy a fal innen ne legyen szétvésve. 
Megkértem, hogy a nekem már jól bevált üvegtégla ragasztóval fugázzák (a tökéletes téglafalról már írtam egy posztot ITT). Érkezetek róla a fotók, hogy megfelel-e így. Meg. Imádom! Régen ebben a szobában két rézágy állt, így "rézágyas lakosztály" volt a neve... Most "tégla lakosztály" lesz... :)
Kívülről már fehér a ház... :) Szegény buxus kinyiffant, pedig amióta az eszemet tudom ott van... De támad most egy ilyen gomba (állítólag Kínából jött a dög...), amelyik tönkretesz mindent, szóval ezt nem az építkezés számlájára írom...
Imádom a zsalugátereket...
Hát így állunk. Tudom, hogy most nem úgy tűnik, de nemsokára tényleg készen vagyunk! Muszáj is, mert nyáron már az egész család birtokba fogja venni... :)
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.