2015. február 12., csütörtök

Élet az Ikeán túl - Jysk kedvencek

Elég sokszor kényszerültem már arra, hogy sz.rból építsek várat... Kis költségvetés/nyaraló, és hasonló projektekre gondolok, amikor tényleg minden kreativitásomat elő kellett vennem, na és a piacot se ártott ismernem...
Korábban a Jyskbe nem nagyon jártam... Aztán nézegettem a honlapot, és egy-egy cuccra rákattantam. Hol kapsz például 7.500 ft-ért 'antik' tükröt?! Emlékeztek? Ott van a fürdőszobánkban! (Részletek ITT)
Persze ezzel a tükörrel most már Dunát lehet rekeszteni, minden háztartásban ott figyel egy, de nem is baj, jól néz ki...
Van, még egy-két cucc, ami sok helyre elkelne, összeszedtem új kedvenceimet. Ez most itt nem a reklám helye, egyszerűen, van, ami jó (legalábbis jól néz ki) és olcsó...

Pl. kamu "Eames" szék most éppen 22.900 Ft-ért (itt), de láttam már akcióban 19.500-ért is.
Vagy skandináv életérzés tényleg abszolút jó áron, 12.900 Ft-ért (itt).
Aztán itt ez a masszív, antikolt asztal, most akcióban 65.000 Ft-ért (itt). Elég nagy, 180 cm, és kapható hozzá vendéglap!

Nézegettem még díszpárnákat, tök trendik, és 2500-3000 Ft darabja, de párnástól, huzatostól (itt)...

Itt egyébként eszembe jut, hogy a múlt héten vettem szuper-kúl párnát az Ikeában. Tök bársony, és fekete-fehér, és nagy, és huzattal-párnával együtt 3.990 Ft-ért. Ez is zseniális ár!!! (Ikea Strockholm itt). Ez a darab például a fenti szarvasossal szerintem k. jól mutat...
Azt, hogy az Ikea jó, talán mindenki tudja. Szóval kanyarodjunk vissza a Jyskhöz... Tök jó fürdőszoba szettet találtam, és teljesen le van most árazva. Szappantartó, fogkefe tartó 1000 Ft/db (itt), WC kefe 2000 Ft (itt).


Aztán ezt nézzétek meg.... Asszem, ez a legjobb. Fürdőszobába, vagy szobába, szuper-divatos létra polc nagyon jó áron. Kicsi 15.000 Ft, a nagy 25.000 Ft (itt).

Ezt a cuki kis éjjeli szekrényt se ismertem. Pedig nagyon dögös, és 14.900-ért (itt) szerintem csúcs... 
Még ezt a nagy órát szeretem nagyon. Ez is egy kicsit az a ciki kamu vintage kategória (mint egyébként a fenti kis éjjeliszekrény...), de van benne anyag, jó súlyos, szóval megbocsátom neki a kamuságát... 60 cm az átmérője, és 9000 Ft-ba kerül (itt).
Szóval csak azt akartam mondani, hogy - ár/érték arányban - van élet az Ikeán túl is. Pislákol ugyan, de azért rá lehet lelni... :) Hajrá!

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.