2015. március 27., péntek

Kanapét a kutyának - Dema Dude

Tegnap délután arról beszélgettünk a kollégákkal, hogy milyen furcsa érzés, amikor mi, a gyerekek "oktatjuk" szüleinket bizonyos dolgokról. Magyarországon úgy veszem észre, hogy ilyen történet a környezetvédelem, ahol mi, a "gyerekek" már sokkal jobban értjük, mennyire fontos például a szelektív hulladékgyűjtés. Amíg nálunk teljesen természetes, hogy külön gyűjtük a PET palackot a papírtól, és az üvegeket is gyűjtőbe visszük kidobni, addig sajnos erre az én szüleimenk "nincsen idejük"…
Egy másik ilyen pont a felelős állattartás… Magyarországon az állatvédelem, az életre szóló befogadás, a gondozás minősége, a háziállat "emberszámba vétele", az ivartalanítás szükségessége most kezd igazán beépülni a közös tudatba.
Nyugat-Európában a jólét bizonyos foka már hamarabb hozzásegítette az embereket ahhoz, hogy túllépjenek az aznapi problémákon, jobban elnézzenek a jövőbe, és többet törődjenek a környezetükkel. És az állataikkal.
Az ő igényeiket már teljes iparágak elégítik ki. A különböző kutyaruhákat, cipellőket nézegetve időnként azért felmerül bennem, hogy "nagy az Isten állatkerje", de vannak igazán elmés kezdeményezések is, ilyen például a teljesen valós igényt kiszolgáló beépített kutyakosár az olasz Dema  Dude kanapéiban. A párna (vagy asztal) helyére beépítehető puha kosár több méretben választható, minden fajta és méretű kutyához igazítva. A Dema kanapékról még azt is érdemes tudni, hogy minden modelljükről leszedhető a huzat, így a kutyafekhely rendszeres tisztítása is könnyedén megoldható.
Ha tetszik az ötlet, és éppen kanapét kerestek, érdemes felkeresni a VA Designt (elérhetőségek ITT), akik örömmel segítenek a megfelelő modell kiválasztásában.
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.