2015. április 28., kedd

Egyedi tervezésű tapéta - KÉSZ! :)

Egyik nagyon kedves projektünknek a vége felé közeledünk, felkerült például a falra az egyedi tervezésű tapétánk is... Az alapkoncepciót az Wall&Deco cég dögös darabja adta, de mi mindenképpen még alakítani akartunk rajta, lesz ugyanis néhány betonozott elemünk (például egy kandalló), és szerettünk volna annak a struktúrájára reflektálni.

A képeket - iszonyú nagy felbontásban - egy fotó adatbázisból vásároltam meg (a beton hátteret és a római Neptun kút fő alakjának fotóját), Átgondoltam a kompozíciót, és megkértem Bárdos Barbara grafikust, hogy dolgozza össze nekem szépen egy tapétává. A mű elkészült, a képet Stáb Stúdió nyomtatta az általam kiválasztott tapéta anyagra, és az ő munkatársait kértük meg a felrakásra is.

A kép a hálószobába, az ágy mögé kerül... Az ágy köré, meg vele szembe még jönnek a beépített szekrények, ajtó helyett függöny választja majd le a helyiséget... Az alap nagyjából kész, a bútorozás most indul teljes gőzzel... Koncepció egyébként, hogy a fekete-fehér alapokhoz - a tégla falakon kívül - a könyvek, a szőnyegek és a drapériák adják majd a színes ellenpontokat. Alig várom már, hogy egybe lássam az egészet, mert már rajzról is imádom! :)
Ezen a képen, amit még felrakás közben készítettek nekem, jobban látszik a színe. Az én mobilom valamiért bekékítette, pedig egyébként igen barátságos... :)

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.