2015. április 3., péntek

Elkészült egy beépített szekrény!!!

Sajnos mostanában annyira elfoglalt vagyok, hogy nem tudok vállalni kisebb léptékű munkákat, de persze ez is néha másképpen alakul.Amikor egy fiatal pár megkeresett, hogy már tulajdonképpen készen van a lakásuk, csak egy-két dolgot szeretnének még rendbe tenni, harmonizálni, akkor első körben nemet mondtam, de aztán küldtek nekem néhány fényképet...  Annyira csodás a lakás, hogy igazán "magaménak" éreztem, és örömmel láttam neki a tuningolásnak. Tényleg csak néhány apróságra volt szükség ahhoz, hogy összeálljon a kép.
A hálószobába például egy időnként laptop asztalként is funkcionáló fésülködőasztalra, amit egy szekrénybe integráltunk. Amikor az első terveket bemutattam a megrendelőnek, küldtek inspirációs fotókat, hogy tök jó lenne, ha ez a középső elem akkor sárga lenne... Azonnal ráharaptam az ötletre, mert én is úgy gondoltam, jól fog állni a térnek ez a bátor választás.
Alig várom már, hogy a szekrénnyel szemben található ágy fölé lehelyezzük a képeket, megtaláljuk a megfelel kis fotelt az ablak beugróba, és azt mondhassuk: kész... De már most is csoda! :)
Az előzmények... A csodálatos szekrények sajnos nagyon kaotikusan mutattak szorosan egymás mellett, és nem is fért el bennük minden.
A megrendelő azt mondta, végre imádja a hálószobát! Ez a lényeg, nem?
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.