2015. április 23., csütörtök

Mai Vatera

Egy kedves olvasóm figyelmeztetett, hogy milyen rég volt már "Mai Vatera" rovat, pedig az volt a kedvence. És tényleg!!!  Szóval - most, hogy amúgy is ebben a témakörben keresgélek - jöjjenek a kedvenc székeim és foteljeim...

Mindjárt egy jó formájú retroval kezdeném. 10.000 Ft/db-ért elhozhatók (ITT). Újrakárpitozva a nappali lekgúlabb elemévé válhatnak. 
Fotel témában találtam egy igazán különleges gyönyörűséget... Meg is kérik az árát, de annyira szépnek találom a formát, hogy érdemes lehet megadni a 29.900 Ft-ot darabjáért. Áthúzva még mindig olcsóbbra jön ki darabja, mint egy hasonszőrű újnak.
Egyszerűség, praktikum és szuper-olcsón... Kicsit felújítva, új kárpittal tökéletes dísze lehet bármilyen egyszerű étkezőnek. Látom magam előtt fehér asztallal, fehér konyhával, finom poros kék huzattal, cikk-cakk szőnyeggel. Igazi skandi hangulat... 16.000 Ft a 4 db székért ITT.
A legeslegkedvesebb retro székeim megint kaphatóak, de sajnos nagyon drágán. Mégis azt mondom, aki szereti a stílust, és nincs ideje kivárni az igazán kedvező ajánlatot, most csapjon le rá, mert sokszor hiánycikk...  50.000 Ft/4 db ITT.
Két igazi rom következeik... Csodás karfáival asztalfőn látom őket... 4 Panton székkel például, egyszerű fehér asztal mellett. Nem? :) 25.000 Ft/2 db ITT.
És végül egy olyan bútor, amit már egy ideje nézegetek, mert nem tudtam mit gondoljak felőlük... Most rájöttem, hogy szeretem őket. Felújítva, egy csodás bársonnyal átkárpitozva egészen különlegesen dögös elemi lehetnének egy nappalinak. Talán el lehet hozni 30.000 Ft-ért a két darabot INNEN.
Na, bejön valamelyik?

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.