2015. április 29., szerda

Megnyitott a KARE minden igényt kielégítő bemutatóterme!

Nagy szabású megnyitóval indította útjára új bemutatótermét a nemzetközi KARE márka itthoni képviselete a MaxCityben. Finom falatok, koktélok, jó borok, divatbemutatók és izgalmas tombola tették felejthetetlenné az alkalmat. 
Tényleg nagyon jól éreztem magam az eseményen, de nem csak egy vidám estével lettem gazdagabb, hanem csomó ötlettel is. A most megnyílt bemutatóterem - amellett, hogy a bécsinek abszolút méltó párja - az itthon eddig megnyitottakkal ellentétben valóban felvonultatja a teljes KARE kínálat jelentős részét. Sőt, sok olyan darabbal találkoztam, amelyeket a honlapon nem találtam...  Így aztán tényleg érdemes a helyszínen szemezgetni. 
A KARE több, az éppen aktuálisan divatos stílusban vonultat fel bútorokat és kiegészítőket. Ezek közül vannak, amelyek közelebb állnak hozzám, mások kevésbé, őszintén szólva az én ízlésemhez mérten azért sok a giccs... Bár - ha jól tudom - ez náluk tulajdonképpen koncepció.  Sok az "utánérzés" is... De én ezt nem bánom. Például nagyon szép minőségben és színben kapható kedvenc ausztrál bútortervezőm, Grant Featherston R161 kiskanapéja a hozzá tartozó fotellel együtt (alább).  
Nem éppen stílusom az alábbi enteriőr, de a dohányzó asztal igazán mutatós darab, és minőségre is elég meggyőzőnek tűnt. A bolygós képet légyszi ne vegyétek meg... :)
A képet megint nem ajánlom, a hármas lerakóasztalkát viszont annál inkább... 
Starck CAADRE tükrének - hogy is fogalmazzak finoman... - erős utánérzése egy dögös konzolasztal felett. Jók együtt. A belógó tükrös komód is nagyon baba... 
Rusztik "létra polc". Imádni való! 
Sajna már a buli elején lemerült a telefonom (tudjátok, az iPhone délelőtt mobil, délután vezetékes...:)), így nem tudtam többet fotózni, de összeollóztam még néhány kedvencet a honlapról. 
Jók, nem?

Sok sikert kívánok a KARE Budapestnek! Azt hiszem sok tervező (és lakásfelújító) életét megkönnyíti ez a szép új bemutatóterem... :)
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.