2015. április 13., hétfő

Munkaközi fotó: készül a zuhanyzó-szauna kombó

Korábban már mutattam félkész állapotokat (ITT) ennek a lakásnak a fürdőszobájáról, most örömmel jelentem, hogy a szauna-zuhanyzó "kubust" már szépen felburkolták. Hamarosan érkezik a szauna belseje is, és a szép üvegfelületek.

A fára csodásan hasonlító burkolat neve: Settecento Vintage97 Piano, és mi a Rokfortban vettük meg. A cementlap hatású burkolatot az Recer gyárja és Twenties Diamond névre hallgat. 7-8.000 Ft körül van négyzetmétere, ami messze olcsóbb a cementlapok 15.000-23.000 Ft-os áránál. Ezt a burkolatot mi Szentendréről hoztuk, de kapható például a Csempecenterben is.

A konyhába egyébként eredeti cementlap kerül, az alábbi fotón még felrakási fázisban... Az elszívót épített kürtőbe helyeztük el, körülötte cementlappal burkoljuk az egész falat. Az épített kürtőt, és a most nem látszó jobb oldali falszakaszt mikrocementtel vonjuk be. A pult is beton lesz, a falon futó cemetlap sort pedig tölgy fűszerpolcocskával zárjuk majd le.
Haladunk... Köszönöm Szabolcséknak a szép munkát! :)
SHARE:

1 megjegyzés

  1. Kedves Petra! Gyönyörű lett ez a lakás, elegáns, kifinomult, egyszerűen csodás! Megkérdezhetem hogy a beton hatású járólap a fürdőben milyen névre hallgat? Köszönöm. Orsi

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.