2015. május 7., csütörtök

Programajánló: Glamping piknik

A hétfő csak akkor rettenetes, ha munkanapra esik. A noszvaji Nomád Hotel & Campsite megmutatja, milyen egy stílusos hétfő. Május 25-ét, pünkösdhétfőt a szálloda vezetése ugyanis a kényelmes kempingezésnek, vagyis a piknikezéssel egybekötött glampingezésnek dedikálja. 

A glampingmozgalmat 2013-ban indította el Magyarországon a noszvaji Nomád Hotel & Campsite. A glamping szó a glamorous és a camping szó összeolvadásából született és olyan kempingezést jelöl, ahol a kiegészítők hangulatosak, stílusosak, de korántsem emlékeztetnek azokra a kempingezésekre, amelyekhez az úttörőtáborokban volt szerencséd. 

A május 25-i esemény a Nomád Hotel & Campsite kempingszekciójának hivatalos megnyitója jóleső lazulással, pokrócon pihenéssel kézművesételek, sütemények és borok fogyasztásával. Ha ebben tartanál egy kis szünetet, sétálj pár lépést, és nézd meg a stílusos kempinget, amely az idén több attrakcióval, egy kétszobás sátorral és egy konténerházzal bővül. 

EVÉS-IVÁS, LAZULÁS A Nomád Hotelt az élelmezésben a szigetmonostori Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda és Étterem, a miskolci Dűlő Étterem, a sajtóból ismerté vált bérelhető falu, a Megyer Pajta gasztrocsapata és Újlipótváros gyöngyszeme, a Sarki Fűszeres segíti. Desszertfronton a Desszert neked teljesít szolgálatot. A borokról Bolyki Jani, illetve a közelben gazdálkodó dr. Csernus Imre és Csutorás Ferenc Almagyar-Érseki Szőlőbirtok (AÉS Borászat) gondoskodik. Csernus dokitól egy Lelki fröccs akkor sem jön rosszul, ha az iható állapotban kerül a kezedbe. Bevállalod? Vagy inkább mégsem? Igyál egy depresso fantázianevű feketét Csernus Imrénél, aki Almagyar Borterasz, Borkemping és Venyige Spa nevű bázisának második évadát nyitja meg. Ide dzsiptúra keretében juthatsz el a Nomád Hotelből. S míg a felnőttek lazulnak, a minipiac kínálatát, a környék válogatott sajtjait, lekvárjait és szörpjeit mustrálják, esetleg salsatáncoktatáson vesznek részt, a gyerekekre különleges programok várnak: tündérbolt, labirintus, kerti játékok, trambulin és kézművesműhely. 

A felismerés a nap végén vélhetően minden generáció számára ugyanaz lesz: vesszen a fast food, éljen a slow life! 

Időpont: 2015. május 25., pünkösdhétfő, 12.00–18.00 Helyszín: a noszvaji Nomád Hotel kertje, 3325 Noszvaj, Síkfőkút utca 5–7. 
Dress code: laza, de stílusos piknikszett. Kerékpár, pokróc, szalmakalap, kockásing és bármi, amit a műfaj elbír. 
Regisztráció: az eseményre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött (www.nomadhotel.hu) 




SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.