2015. június 4., csütörtök

GARÁZSVÁSÁR - Térkultúra…

Kedves Barátaim! Eljött az a momentum, amikor az évek alatt felhalmozott cuccaimtól nem férnek el az újak… :) Telis tele vagyok tök jó dolgokkal, amiket nem használok/hordok/nézegetek. Amikkel voltak terveim, de az élet másképp hozta. Meghíztam, vagy nem fogytam bele, nincs idő átalakítani/átfesteni, már nem szeretem annyira a pinket, vagy nincs hely az íróasztalnak, kinőtték a gyerekek, stb, stb…
Úgy döntöttem kedvező áron kiárusítok mindent, és tartok egy igazi garázs vásárt. A kertben.
Lesz itt nagyon sok minden.
Nagyon sok ruha (34, 36 és 38-as méretben), cipők 36-os méretben (egy-két pasis cucc is lesz, ha Dani is kirakna valamit, akkor lesznek cipők 44-es és ruhák XXL-es méretben.). Leszenk bútorok (art deco íróasztal, sminkasztal, raklap asztal, székek, polcok), lámpák, ernyők, kaspók, képek, konyhai cuccok, kis kütyük minden mennyiségben.  Olcsón eladjuk a több gyereket kiszolgált bugaboo bee babakocsinkat, a hozzá tartozó maxi cosi babahordozókával, de van egy esernyőre csukató babakocsink is. Kirakok cipőket, táskákat (csak tökéletes állapotban lévőket, alig használtakat, vagy olyat, ami egyszer se volt rajtam). Nagyon sok bizsu és kiegészítő is lesz.
Próbálási lehetőséget biztosítunk.
Az árakat most még nem tudom, mindent addig találunk ki, és itt semmit nem lehet stoppolni, gyertek el, aki kapja-marja alapon mennek el a cuccok! :)
Ízelítőnek készítettem néhány fotót. Ezeket nem kiválogattam, hanem a nagy ruhadomb tetejéről levettem…

Leszenk ruhák.
Nadrágok.
Felsők.
Szoknyák.
Táskák.
Bizsuk.
Cipők.
És még egy csomó minden, ahogy már írtam. Az árakat nagyon kedvezően fogom megállapítani. :)

Jó pár barátom jelezte, hogy csatlakozik, úgyhogy várható még egy csomó cucc! Most másoknak már nem tudok helyet biztosítani eladáshoz, de ha sikeres lesz a dolog, akkor megismételhetjük!

Várlak Titeket!!! Kutya, macska van, gyerekek elfocizgatnak a kertben, a Liget itt van mellettünk, szóval családi programként se leszünk utolsók. :)

Időpont: 2015. június 14. vasárnap DÉLTŐL. 
Helyszín: 1145 Budapest, Jávor utca 6. (A Városliget mellett).
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.