2015. augusztus 6., csütörtök

Képek a falon

Néhány könnyedén összedobált kép pont megfelelő dekoráció egy üres falra. Egy egyszerű fehér felületet is bohémmé varázsolnak, de ütőssé válik a látvány, ha az adott falszakasz egy erősebb színt kap. 
A google képkeresője tökéletes lelőhely. Klikk a "képek"-re, írd be keresőbe, amilyen témában szeretnél keresni, ha kiadja a találatokat, akkor szűrj rá a méretre.  A képek feletti sorban megtalálod a "Keresőeszközök" gombot, itt klikk az elsőre "Méret" és válaszd ki, hogy mekkorát szeretnél. A 2MP (általában 72-es felbontásban) tök jó lesz A4-es lapra nyomtatva. 
Hadd mutassam meg, hogy csinálom… 
"Modern painting" keresésre "4 MP" péretet megadva egy csomó marha ronda oldal között kidobta az 532 Galériában Diana Copperwhite képét (itt). 
Vagy beírtam, hogy "artprints", szintén nagyobb, mint 4 MB méretben, és ezt találtam (itt).
A fenti képekhez jól jönne még valami fekete-fehér… Beütöttem, hogy "Black and white movie posters", és így eljutottam a pult fiction-höz (itt). Nyilván - több időbefektetéssel - lehet valami testhezállóbbat is lőni, speciel nekem ez pont jól jönne, mert nagy kedvenc.

Jó képekkel tele a net. Csak meg kell őket találni. Nagyon fontos, hogy a méretet figyeljétek, különben nagyon csúnya, pixeles nyomtatásra dobtok ki pénzt feleslegesen.  Ha pedig ingyen nem találtok megfelelő képeket, pénzért, de viszonylag olcsón nagyon jókat lehet találni a fizetős oldalakon. Például a Shutterstock-on. És akkor a művész is megkapja, ami jár neki.

Fényképek: itt, itt, itt, itt, itt, itt és itt

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.