2015. augusztus 4., kedd

Kiadásra hangolva

Szeretném büszkén bemutatni a legújabb Térkultúrás munkát, amelyet pénteken sikerült végleges formájában lencsevégre kapni! 
A megrendelő jó pár hónappal ezelőtt keresett fel bennünket, hogy segítségre szorul, mert korábbi, kiadásra szánt lakásainak lakberendezőjével megszakadt a munkakapcsolat, és a frissen vásárolt csodáslatos ingatlant mihamarabb fel kellene újítani. Eredeti koncepciója szerint két kisebb lakást kívánt kialakítani. 
Szokásos munkamenetünk szerint összeült a csapat, és megbeszéltük, kinek lenne ez testhezálló feladat Tamás és Edit kollégáim örömmel, és teljes lelkesedéssel vágtak bele a projektbe. 
A helyszínen felmért állapotok után közösen átnéztük az alaprajzot. Osztottunk-szoroztunk a tervezőasztal felett, és arra jutottunk, hogy vétek, sőt bűn lenne ezt a csodás ingatlant felszabdalni. Félve mondtuk el a megrendelőnek az aggályainkat, és legnagyobb meglepetésünkre szinte azonnal sikerült meggyőznünk, hogy tartsuk egyben a lakást! Nagy volt az öröm. Az eredeti alaprajz újragondolása után három hálószoba+nappalis elrendezést sikerült kialakítanunk a lakásban. 

Stílusban kollégáim egy sokkal bohókásabb dolgot álmodtak meg, mint amivel a megrendelőnk korábbi lakásiaban találkozott, így időről időre sikerült meglepetést szereznünk neki is, és a korábban már kipróbált kivitelezőcsapatának is. A kisebb nehézségeken gyorsan túllendültünk, és a végeredmény - azt hiszem - magáírt beszél! 
Van, amin a dizájn már nem tud annyit dobni… Ez a kilátás. :) Persze a műfű biztos nem ront a helyzeten.
Az étkezőpad mögé a régi Budapest került.
Sok sikert, rengeteg bérlőt kívánunk a lakástulajdonosnak!!!! Köszönjük a megbízást! 
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.