2015. augusztus 7., péntek

Rövid távra bérelhető

Elkészültek a professzionális képek, amelyek hamarosan az Airbnb-n lesznek láthatóak, ugyanis ez a lakás rövid távú kiadásra készült. Erről a projektünkről korábban már írtam (ITT), szóval most már csak élvezzétek a jobb minőségű képeket… :)
Tervezte: Térkultúra Design Team 
SHARE:

3 megjegyzés

  1. Szia Petra!
    Nagyon sokat olvasom a blogodat, és egy téglafallal kapcsolatos praktikus kérdést tennék fel neked. (Amit persze írhattam volna a téglafal-készítéses posztodhoz is...de itt látom a példát...) Szóval a kérdésem az lenne, hogy szeletelt téglával borított falra hogyan teszel fel képet? Hova fúrsz - fugába vagy téglába? Milyen megoldással? (Nem tudom, e tekintetben számít-e, de a fal, amire a képeket szeretném tenni - és amin a szeletelt tégla borítás van -(dupla) gipszkarton.)
    Válaszod előre is köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Általában fugába fúrunk, hogy még véletlenül se repedjen a tégla. De volt már olyan, hogy úgy jött ki a képés, hogy a szelet közepébe kellett lyuk, és nem volt probléma. Elvileg, ha jól fel van ragasztva, nem lesz baj, a tégla elég puha, könnyen átmegy rajta a fúró. Sok sikert!!!

      Törlés
    2. Juhúúú! Köszönöm a gyors választ, nemsokára jön az èles teszt ;) remélem, nálunk is ilyen szép lesz az eredmény :)

      Törlés

Köszönöm, hogy írsz!

© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.