2015. november 17., kedd

Lassan tényleg kész...

Ma kaptam fényképeket egyik munkám helyszínéről, hogy megérkezett a konyhába a festett üveglap. A mintát a Cole and Son Jungle tapétájáról fényképeztem (ami egyébként a ház vendég mellékhelyiségében jelenik meg ITT - mindig is mondom, hogy az összhang mennyire fontos…:)))). Nem viccelek, egy napot melóztam a grafika összedolgozásával, a fotózás során ugyanis úgy torzult a minta, hogy az istenért nem tudtam rendesen összeilleszteni. Ezeket a részeket gyakorlatilag újrarajzoltam.
A ház maga egy bauhaus csoda - remélem lesz alkalmam az egészet bemutatni…- a berendezést úgy  igyekeztünk kialakítani, hogy kellően autentikus legyen, miközben a mai komfort igényekhez és ízlésvilághoz is igazodjon. Így kerültek be az étkező asztalhoz eredeti Thonet S33-as székek, a konyhába pedig kettő a karfás változatból, az S34-ből. A képen még annyira frissen érkzett, hogy a kék védő izék is rajta maradtak. :)
Az asztal története a legkedvesebb számomra: szinte még meg se száradt az aláírás az adásvételen, amikor a vaterán megláttam egy barna retro asztalkát 3000 Ft-ért, és szóltam, hogy vegyük már meg, mert szerintem annyira cuki lenne a konyhába az ablakhoz… Azóta már nem csak a festése új, de egy üveglapot is kapott a tetejére.

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.