2015. december 8., kedd

Elkészült a Cheppers irodája!


Minden munkára, amely a Térkultúra berkein belül készült, ugyanolyan büszke vagyok, mintha egyedül terveztem volna. Igaz, mind ott vagyunk a háttérben, ötletelünk az alaprajzon, konzoltálunk a dizájnról,  és így történt ez a webes szolgáltatások és honlapok fejlesztésével foglalkozó Cheppers iroda-projektjével, amelyet Hannus Tamás kollégánk vezetett le. 

2015-ben duplájára nőtt a Cheppers csapat létszáma, így a kezdeti közös munka - amely az akkori, kisebb iroda ráncfelvarrásáról szólt - valami sokkal nagyobbá nőtte ki magát. Új, tágasabb helyre volt szükség, amelyet a Szent István körúton találtak meg, egy könyvkiadással foglalkozó cég korábbi irodájában. Mondani se kell, a két tevékenység annyira eltér egymástól, hogy nem csak a - az amúgy csodálatos adottsággal rendelkező, ámde - lepukkant irodahelyiség redizájnolását kellett megoldani, hanem egy teljes térszervezési újragondolást, ahol fontos szempont volt az egyes helyiségek multifunkciós használatának lehetősége. A helykihasználás és a folyamatos bővülés miatt olyan megoldásokkal kellett élni, mint a teljes értékűen működő iroda, amely egy szempillantás alatt komfortos rendezvényteremmé alakítható. 

A Cheppersnél nem csak a közösségi helyiségekben, vagy a "skype szobában" lehet kicsit elvonulni: minden irodában kialakítottunk lazulásra alkalmas kis sarkot. Így kerültek be a babzsákok, a trendi drótfotelek, az egyedileg készített kárpitos bútorok és a sárgára festett kerti pad. 

A kazettás álmennyezet olyan adottság volt, amelytől nem lehetett megszabadulnunk… A kezdeti szontyolgás után előnyünkre fordítottuk ezt a (dizájn)hátrányt, és egyes kazettákat textillel, és műfűvel vontunk be, így szerintem igazán mozgalmas mennyezetet sikerült létrehozni, amely tök jól reflektál az alatta lévő eseményekre. 

"Természetesen" van téglafalunk - hányszor kapom meg, hogy ez a mi védjegyünk… :))). De hát Istenem, ha egyszer a meleg színeivel olyan barátságossá varázsolja a teret… A közösségi tér, így hangulatában kikerült az utcára, azaz teljes egészében sikerült leválasztani az irodáról… Ez szerintem óriási előny, amely maximálisan segíti az elvonulást.  A gondolati kötést a sárgára festett kerti pad adja meg, amely az egyik iroda helyiségben található... 




Sok az amerikai ügyfél, és marhára nem mindegy, mikor csörgetik meg őket telefonon…


Közösségi iroda tér. Az osb virágtartó kellően szeparál, de csak amennyire igény van rá. Az anyósnyelv pedig kiírthatatlan növény, tökéletes választás egy férfiuralmú irodába. Nem, mintha én - nő létemre - ne volnék növénygyilkos, szóval elnézést a szexista megnyilvánulásért!!!


"Sajtból van a hoooold…" - ÁÁÁÁ utálom ezt a számot! De a kép zseniális, nem?


Ott a háttérben a kerti pad!!! C-3PO előtt… 


Valaki épp most dobta vissza a Háború és békét a padlóra… Imádom a stylingot. :)))


Átlátás az étkezőre.


A főnöki iroda és tárgyaló sem lehet túl komoly egy ilyen helyen…

Büszkén és örömmel dőlök hátra. Most végre nem teljesen illetlen olyat mondanom, hogy azért jók vagyunk mi, Térkultúra! És köszönjük a lehetőséget Oroszvári Péternek és a Cheppers csapatának! Remélem, hamarosan tovább bővítünk… :))))

SHARE:

3 megjegyzés

  1. This is a designer poster - hihetetlenül jó!! :D ahogy az egész iroda is nagyon szuper, gratulálok!

    VálaszTörlés
  2. A Térkultúra csapata egyszerűen szuper! Imádom az összes munkátokat. A napi rutinom része, hogy az oldalt nézegessem, mert egyszerűen feltölt. Látszik a kész lakásokon az a rengeteg törődés, amit egy-egy projektbe beletesztek. Az ötletek, a részletek fenomenálisak!!!!! Kívánok nektek még több inspirációt! Eszter

    VálaszTörlés
  3. baromi jo lehet az ablaknal a besuto nappal szemben nezni a monitort!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.