2015. december 7., hétfő

Karácsonyi dekor natúrban

Én úgy döntöttem, idén nem szeretnék nagyon foglalkozni ezzel a karácsonyi dekorral. Nem szeretnék aranyat, meg pirosat, meg csicsát, csak egyszerűséget és zöldet. Egyszerűen zöld ágakat rakok a falra azt szevasz. Ez tulajdonképpen már meg is történt… :) Most azon dolgozom, hogy még egy ici-pici csavar legyen benne, valami natúr fa kigészítő. És gyakorlom az origami csillagot, ami marha bonyolult… 
Jelentkezem az eredménnyel, addig viszont gyönyörködjeteke mások munkáiban! :)
Forrás: itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt és itt
SHARE:

5 megjegyzés

  1. Ezek közül a képek közül nekem is elég sok van elmentve, valahogy nekem is idén ilyen natúr karácsonyra van szükésgem. Sok fenyő és rengeteg fényfüzér.
    Vettem az ikeában fenyőfás natúr csomipapírt, abból csináltam sok kis műcsomagot és mindenféle parpírgirlandot (mint az első képen), meg faágakból összekötöztem egy faformát és arra aggattam pár natúr díszt...
    ami még nagyon tetszik idén (is), az állatos párnák. A tescos őzikésbe teljesen belehabarodtam, de a jyskes szarvasos sem rossz.

    VálaszTörlés
  2. Az oldalt nem dícsértem meg! Nagyon tetszik az új dizájn, szuper lett!!!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon köszönöm! Jól hangzik, ilyen papírgirlandot még én is lehet, hogy csinálok, és az Ikeás csomagolópapír nagoyn jó ötelt! Én eddig házi natúrból, meg egy aranyból csinálgattam a dolgokat!

    VálaszTörlés
  4. Kedves Petra!

    Nagyon üdítő, nagyon kedvemre való az új arca a blognak, gratulálok hozzá!! :D

    Ez a natúr karácson téma: szerintem az egésznek a lelke a DUDVA. Hogy a növény, az ága, levele csak önnön magában, ebben a lecsupaszodott télben mennyire szívkitépősen ragyogóan gyönyörű. Nem bírok ezzel betelni. Azt hiszem, azért is kedves ez az irány nekem, mert nem elfedi a lényegét az ünnepnek, hanem inkább feltárja.

    (Idén először megpróbáltam a Paper White néven futó nárcisz hajtatását. Nagyon boldog vagyok vele. Nagyon egyszerű. Fehér a virága, élénk a zöldje, gyönyörű.)

    VálaszTörlés
  5. Gyorsan megvan, natúr kötözőre egy részét feltűztem tűzőgéppel, a nagyobbakat meg visszahajtottam és rácellucoztam. Nagyon dekoratív lett és hamar meg is van.
    Ezt használtam (a fenyőfásat, de a hóemberes is tuti):
    http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/00303219/
    Még a papírtányérokat használtam fel az ikeából és a pintiről vadásztam egy csomó táblafestékes karis képet, azokat ráragasztottam kartonra , meg volt itthon pár régi rajztáblám és ezek teszik ki a dekor nagy részét, de nekem nagyon tetszik. A köteg fenyő nem volt drága, vidéken is ennyiért mérik már évek óta.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.