2016. január 26., kedd

Ett Hem - Stockholmban is otthon

"Atttttya úr ég, repülő sót"… Valami ilyesmi jutott eszembe, amikor megláttam ezt a stockholmi kis Bed and breakfast szállást. Nem is tudom, hogyan kellene jellemeznem… Van olyan, hogy boutique hotel, de arról valami nagyon trendi, nagyon ötletes, nagyon csilli-villi jut eszembe. Ez a panzió mentes minden ilyen divatos-csicsás túlzástól, szerencsére kimaradt belőel a jópofáskodás, a geg. Amíg nem láttam meg ezt a helyet, azt hittem, bírom ezeket a boutique hoteleket. Egyébként valószínűleg igen, csak hát ez most itt valami olyan szenzációsra sikeredett, hogy kész vagyok. Nézegetem a részleteket, a színeket, hogy el ne felejtsem, ha szembe jön velem egy megrendelés… :) 
Szóval itt van ez az Ett Hem - egy design panzió Stockholmban - amelynek sikerült egy olyan enteriőrt prezentálnia, hogy egy utazó se fogja átmeneti szálláson érezni magát. Ez itt egy otthon. Jó lehet turistaként este hazamenni, dumálni egyet a "nappaliban", utána kiáztatni a fáradt izmokat a márvány kádban… Indulok is!
A szobák valahogy így néznek ki, de mindegyik másmilyen… 
És a kert…. Hű… Mennyi most egy jegy Stockholmba? :)
Forrás: houseandgarden
SHARE:

4 megjegyzés

  1. Mosolyogtam, mikor megláttam a bejegyzést, mert ez a szálloda engem is megfogott, írtam én is róla anno blogomon. Hat igen, ami jó, az jó! :))
    http://www.inspirationsrekaszepfy.com/2013/03/szalloda-ahol-otthon-erzed-magad.html

    VálaszTörlés
  2. Szia Petra!
    Hol lehet a fürdőkádas képen látható római rolót beszerezni? IKEA, Jysk csak a sima roló van, de ez sokkal szebb.
    Köszi,
    Anita

    VálaszTörlés
  3. A repjegy fillérekbe kerül, de a legolcsóbb szoba itt 455 USD egy éjszakára...

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok! A sotetszurke fotel megihletett! Ti honnan szerzitek be a butorszoveteket? Szep fotel ujjaszuletesehez keresem az igazit! Orias rajongo vagyok! Elore is koszi ��

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.