2016. január 7., csütörtök

Melyiket szeressem...

A fekete-fehéret, vagy a színeset? Szerintetek mi a jó egy konyhában?
Képek: itt, itt, itt, itt és itt
SHARE:

3 megjegyzés

  1. front: ha bemart, akkor fehér, ill. más világos, semleges, egyszerű, elegáns szín (beleértve a sötétkéket és a feketét). :) aköré lehet építeni. :)
    Nagyon tetszik például a második és a harmadik kép.És a fekete-fehérbe mindig odagondolom a zöld növényt, ami konyhában simán működik.
    Az utolsóelőtti kép tetszene, ha a konyhafront nem olyan lenne, amilyen. Szerintem eltolták. A sárga és a szürke szerintem tök jó. A minták is a mennyezeten, a padlón, minden oké. De. Ehhez lehetett volna mondjuk egy grafitszürke magasfényű front (fogantyúk nélkül), ha a modern vonalnál maradunk (ami szerintem helyes, egyensúlyt ad a klasszikus szépségű lakásnak a képen) és az egész stílusosabb lenne.
    Hát nem? :)

    Anikó

    VálaszTörlés
  2. Nekem személyes kedvencem volt az utolsó előtti, bele sem gondoltam, hogy lehetne-e jobb. A fehér azért nem rossz, mert a padlóban is van, és ha jól látom, akkor a külső nyílászárók (bal oldalt) is fehérek, tehát valószínűleg egy másik szögből fotózva már nagyon is lenne létjogosultsága. De valóban, nagyon sz.rul néz ki hozzá ez az alu süllyesztett fogantyú, ami ráadásul teljesen stílustalan ezzel pulttal és főleg a mosogatóval. Egyetértek, ha modern, akkor biztosan fogantyú nélküli, tiponos front kellene. Nekem a matt fehér okés. Szerintem ebbe az enteriőrbe nem passzol a magasfény. Ráadásul épp megy ki a divatból (ez persze nem azt jelenti, hogy ne használnám sokszor, ha éppen azt érzem indokoltnak…). Még egy ugyanolyan matt szürke tetszene, amilyen a fal - ez is fogantyú nélkül. Szóval, Anikó, köszönöm, hogy így felhívtad erre a figyelmet, teljesen egyetértek (azt a nüanszot leszámítva…).

    VálaszTörlés
  3. Nekem mindegyik tetszik, de egyik sem kellene. :-) Mi mar 10 eve nyuzzuk a mienket, es ugyanugy tetszik mint akkoriban. Sima matt feher, semmi csicsa, a felso szekrenyek ajtaja lefele hosszabbak, es ezert fogantyumentesek. A munkalap es a hatlap rozsdamentes acelbol keszult. Minden remekul sikalhato, sehol egy karc vagy lepattanas. A celunk egy idotallo, strapabiro konyha volt, es ez be is jott. A konyhakutyuk es egyebek pedig nyugodtan kovehetik a trendeket, hiszen ezek rendszeresen lecserelodnek. Csak a kupi orok. :-)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.