2016. január 15., péntek

Újra kapható Stella padlólap a Praktikerben...


…az átmeneti készlethiány utan…



Soha vissza nem térő alkalom, hogy luxusházad legyen Fóton. A hirdetés ITT elérhető! :)
SHARE:

12 megjegyzés

  1. Mi ez az ízléshorror?!? Ez a ház még ingyen sem kéne! Pedig jelenleg nincs sajátunk. Nem irigylek senkitől semmit, de ez a ház és a belső kialakítása félelmetes pénzpocsékolás, és szerintem ez már bűn. Szívből kívánom (és remélem), hogy ha már valakinek sok pénze van, de ízlés terén ennyire fogyatékos, akkor legalább belássa ezt a hiányosságát és olyan tehetséges embereket bízzon meg a belsőépítészeti munkával mint például Petra is! Persze ha valakinek ez tetszik szíve joga, csak ne adja el, hanem éljen benne élete végéig aztán meg gondoskodjon róla, hogy lebontsák és helyre hozzák a környezetet!

    VálaszTörlés
  2. Petraaaaa :D :D :D
    Egyébként volt múltkor egy 30 nm-es lakás, aminek ilyen volt a konyhájában, 4 nm-en még egészen tűrhető :)
    Bár ha összehasonlítom azzal, hogy múltkor ezt a falicsempét akciósan 3250-ért vettük és ezerszer mutatósabb....háááát :)
    http://www.praktikerwebshop.hu/termekek/epitkezes-lakasfelujitas/fali-csempek-es-diszitoelemei/fali-csempek/271450-nastri-fali-csempe-20x40cm-bianco

    VálaszTörlés
  3. Kedves Petra!
    Szeretek idejárni, kérlek, ne legyenek ilyen posztok! A Te ajánlásaid, a Te igényességed, saját munkáid érdekelnek! Rengeteget formáltál az én ízlésemen is az évek alatt - amit köszönök!
    Kriszti

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szeretem ezt a blogot de ez a negativ példálózás nagyon nem illik ide,szerintem méltatlan.még ha egyet is ért az olvasó..

    VálaszTörlés
  5. Teljes mertekben egyetertek! Ez olyan, mint mikor a minimalizmust kedvelo "undorito" jelzovel illeti a barokk stilust. Tetszik vagy sem, ez egy nepcsoport stilusa-kulturaja. Nem szukseges az ilyen jellegu kritika, "rossz" pelda, a kozizles "jo" iranyba valo terelesehez, az igenyesseg fejlesztesehez.

    VálaszTörlés
  6. "Szélsőségesen szubjektív". Itt mindig lesz minden, amit én jónak látok, mert ez a blogolás lényege. Nincs szerkesztő, nincs szűrő. Én nagyon viccesnek tartom, hogy padlótól plafonig "bestellázták" a házat, és ez független attól, ki és miért csinálta.
    Nagyon hálás vagyok a rengeteg olvasómnak, akik követik a blogot, sokat jelent nekem ez a dolog, és - őszintén mondom, és teljesen tisztában vagyok vele - sokat is köszönhetek nekik. Ugyanakkor én itt senki másnak nem fogom kiszolgálni az ízlését, mint a magamét, és ez a jövőben is így marad. Nem pökhendiségből mondom, de a műfajnak tényleg ez a lényege, azt hiszem a blogom is ezért jó. Azt meg mindneki maga eldöntheti, mivel tud azonosulni és melyik blogot követi. Még azzal együtt is, hogy nem mindig ért egyet a tartalommal.

    VálaszTörlés
  7. Konkrétan kiégett a retinám! :D Minden túl sok és össze-vissza.

    VálaszTörlés
  8. Én jót röhögtem. Nem volt ebben semmi negatív, egyszerű poén, az ilyesmi feldobja a blogot. Amúgy ne haragudjatok, de mit érdemel az a bűnös, aki beállítja a tömörfa szekrénysort az ablak elé, mert 6000m2-en nincs máshol helye??? :)))

    VálaszTörlés
  9. jaj:) én ezt láttam élőben két másik lakásban is - most ezzel a post-al értelmet nyert.
    90nm-en se volt semmi látvány, de ebben a mennyiségben?!
    Aki azt meri állítani,h sosem kritizál...na hát olyan nincs! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.