2016. március 17., csütörtök

Glamour Women of the Year 2016


Az éjjel lezajlott a Glamour magazin nagyszabású rendezvénye, a Women of the Year. Januárban már írtam, hogy az idén debütáló "Az év lakberendezője" kategóriában, négy nagyon tehetséges kollégámmal együtt - nagy meglepetésemre és mégnagyobb örömömre - engem is neveztek. Nyilván ez az új cím nem független attól, hogy idén a festékgyártó Polifarbe volt az egyik fő szponzora az eseménynek, ezzel együtt azt gondolom, nagy dolog, hogy a környezetkultúra így kicsit a mainstream részévé válhatott… 

Ilyen voltam, mint jelölt… 

És ilyen, mint udvarhölgy… :)

Nagyon nagy élmény volt az egész folyamat, tiszta glamour…: forgattak rólunk kisfilmet, résztvettünk egy sajtóreggelin, a csodálatosan elegáns Aria hotelben sminkeltek, és készítettek frizurát nekünk, majd istenieket ittunk/ettünk a nagyszabású díjátadónak helyet biztosító Várkert bazárban. Mindeközben rengeteg jó fej, és szuper-tehetséges emberrel ismerkedtem meg! Külön szeretném kiemelni a kis csapatot, akikkel együtt lógtam, és akiknek a munkáiért nagyon rajongok: Ferencz Vanda (www.vandaferencz.com) ékszertervező  (az este az ő fülbevalóját viseltem), Kármán Orsi ékszertervező (www.karmanjewelry.com - tőle muszáj megvennem azt a karkötőt, amit a kisfilmben visesltem...) és a kategória győztes cipőtervező Vágó Réka (www.rekavago.com - nála is kinéztem már egy-két darabot…:)).

Nem csak szakmailag nagy elismerés ez a jelölés nekem, de sokat profitáltam belőle, mint nő. Egészen belevetettem magam a magyar divattervezők munkásságába: megvettem például életem első NUBU ruháját (gratulálok nekik az "Év divattervezője" címhez!)… Eddig nem voltam valami proaktív a kiegészítők kiválasztásánál: ha utazásaim során szembe jött az álom ékszer, megvettem, de soha nem kerestem. Ez is megváltozik. Rájöttem, hogy nem csak az elkészítésük művészet, de a megfelelő darab kiválasztása is… A világszínvonalat alkotó magyar tervezők munkáinak hordásában pedig őszintén "nemzeti" tudok lenni.

Nagyszabású, tiszta lila partit szervezett a Glamour…  Az Edinas paper - lányok ruháján is megjelenő -  csodaszép tavaszköszöntő papírvirág dekorációja dobta fel az enteriőrt. Az éjszakából már csak egy rejtély marad: mi a jó fene az a selfieszoba?! Pedig nagyon népszerű volt: ahányszor be akartunk nézni, kiebrudalt egy éppen bent tevékenykedő vendég…

Szívből gratulálok az összes nyertesnek!!! "Az év hősnője": Kaufer Virág, "Az év divattervezője": Nubu, "Az év énekesnője": Csobot Adél",  "Az év kiegészítőtervezője": Vágó Réka, "Az év közösségi-média sztárja": Dukai Regina,  "Az év lakberendezője": Dékány Annamária, "Az év színésznője": Ónódi Eszter.

És mindenkinek nagyon köszönöm, hogy szavazott rám! A sok perc, amit ezzel töltöttetek, nem veszett ám el: folyamatosan éreztem a biztatást és a szeretetet… Köszönöm! :)

SHARE:

3 megjegyzés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.