2016. március 25., péntek

Itt az Acapulco székünk!

Képzeljétek, mit találtam tegnap a Jysk kirakatában: acapulco széket!!!! :) És a hozzá vásárolható kis kerti asztalka is nagyon cuki (lehet kapni őket a székek színeiben, meg feketében). Amikor megtudtam, hogy mennyibe kerülnek, azonnal megvettem őket. Át se gondoltam, kell-e, szerencsére itthon rájöttem, hogy tényleg jól jön. Most éppen vérnarancs limonádézás közben írom a posztot, és várom, hogy visszajöjjön a nap. 
Addig is itt a titok: a székek UBBERUP néven kaphatóak, most akciósan 11.900 Ft darabja, a kis asztal UHRE néven szintén akciós, 5.900 Ft.
A székeknek egyetlen bajuk van. A színek nem azok a szép élénkek, amilyenek az eredetiek, a szürke nekem kifejezetten nem tetszik. A kék sem türkizes inkább olyan farmerba hajló, de itt a kertben jól néz ki. 11.900-ért pláne… És azért az sem elhanyagolható tény, hogy nagyon kényelmesek! 





SHARE:

9 megjegyzés

  1. Szia! Nagyon jókor jött a bejegyzésed, pont ilyet keresek a teraszra. Egyébként nem úgy volt, hogy esetleg hoztok majd be Argentínából? (Már épp készültem írni neked ez ügyben :) Boldog húsvétot, és köszi!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon köszi. Most már nekem is van.

    VálaszTörlés
  3. Úgy volt, hogy behozzuk őket.... Megoldhatatlan feladatnak tűnt Argentínából bármit kivinni... Pedig a székek már ott vártak a raktárban. :( És annyira szépek! Eredetiek, isteni színekben, szuper minőségben. Maradnak Buenos Airesben.

    VálaszTörlés
  4. Már nem kapható hivatalosan egyébként, ma felhívtam az ügyfélszolgálatot, mert a honlapról is teljesen eltűnt. Elfekvőben lehet 1-1 db az üzletekben, én az újbudaiban vadásztam le.

    VálaszTörlés
  5. Én a jövő héten terveztem venni, de levették a terméket a honlapról.:( Pedig gondoltam lesz még bőven....Még el sem kezdődött a nyár.

    VálaszTörlés
  6. Még én is akartam venni még kettőt… Szorri. Van az a szitu, mikor jobb nem írni valamiról. Mármint a lemaradók szempotjából szólva. Pedig nekem anno a boltban azt mondták, hogy folyamatos lesz a ellátás. De gondolom, túl nagy a siker.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ma az esélytelenek nyugalmával mentem el a bajai Jyskbe ÉS ITT VAN VAGY 15 DB, MINDHÁROM SZINBEN! Én voltam az első, aki vett belőle :-) nem tudom működik-e olyan, hogy egyik üzletből átkérni a másikba, mert akkor a lemaradók mégsem maradtak le :-) sajnos az ára már nem akciós, most 14.900 Ft volt. nagyon boldog vagyok, mert két gyerekszobát akarok a jövő hónapba gatyába rázni, a kislányom szobájába szék kipipálva :-)

      Törlés
  7. Mától újra akciós! 11900ft

    VálaszTörlés
  8. Sibrik Miklós úton található Jyskben van is belőle készlet még. Kifutó termék, elvileg nem lesz több.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.