2016. március 25., péntek

Itt az Acapulco székünk!

Képzeljétek, mit találtam tegnap a Jysk kirakatában: acapulco széket!!!! :) És a hozzá vásárolható kis kerti asztalka is nagyon cuki (lehet kapni őket a székek színeiben, meg feketében). Amikor megtudtam, hogy mennyibe kerülnek, azonnal megvettem őket. Át se gondoltam, kell-e, szerencsére itthon rájöttem, hogy tényleg jól jön. Most éppen vérnarancs limonádézás közben írom a posztot, és várom, hogy visszajöjjön a nap. 
Addig is itt a titok: a székek UBBERUP néven kaphatóak, most akciósan 11.900 Ft darabja, a kis asztal UHRE néven szintén akciós, 5.900 Ft.
A székeknek egyetlen bajuk van. A színek nem azok a szép élénkek, amilyenek az eredetiek, a szürke nekem kifejezetten nem tetszik. A kék sem türkizes inkább olyan farmerba hajló, de itt a kertben jól néz ki. 11.900-ért pláne… És azért az sem elhanyagolható tény, hogy nagyon kényelmesek! 





SHARE:

9 megjegyzés

  1. Szia! Nagyon jókor jött a bejegyzésed, pont ilyet keresek a teraszra. Egyébként nem úgy volt, hogy esetleg hoztok majd be Argentínából? (Már épp készültem írni neked ez ügyben :) Boldog húsvétot, és köszi!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon köszi. Most már nekem is van.

    VálaszTörlés
  3. Úgy volt, hogy behozzuk őket.... Megoldhatatlan feladatnak tűnt Argentínából bármit kivinni... Pedig a székek már ott vártak a raktárban. :( És annyira szépek! Eredetiek, isteni színekben, szuper minőségben. Maradnak Buenos Airesben.

    VálaszTörlés
  4. Már nem kapható hivatalosan egyébként, ma felhívtam az ügyfélszolgálatot, mert a honlapról is teljesen eltűnt. Elfekvőben lehet 1-1 db az üzletekben, én az újbudaiban vadásztam le.

    VálaszTörlés
  5. Én a jövő héten terveztem venni, de levették a terméket a honlapról.:( Pedig gondoltam lesz még bőven....Még el sem kezdődött a nyár.

    VálaszTörlés
  6. Még én is akartam venni még kettőt… Szorri. Van az a szitu, mikor jobb nem írni valamiról. Mármint a lemaradók szempotjából szólva. Pedig nekem anno a boltban azt mondták, hogy folyamatos lesz a ellátás. De gondolom, túl nagy a siker.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ma az esélytelenek nyugalmával mentem el a bajai Jyskbe ÉS ITT VAN VAGY 15 DB, MINDHÁROM SZINBEN! Én voltam az első, aki vett belőle :-) nem tudom működik-e olyan, hogy egyik üzletből átkérni a másikba, mert akkor a lemaradók mégsem maradtak le :-) sajnos az ára már nem akciós, most 14.900 Ft volt. nagyon boldog vagyok, mert két gyerekszobát akarok a jövő hónapba gatyába rázni, a kislányom szobájába szék kipipálva :-)

      Törlés
  7. Mától újra akciós! 11900ft

    VálaszTörlés
  8. Sibrik Miklós úton található Jyskben van is belőle készlet még. Kifutó termék, elvileg nem lesz több.

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.