2016. március 31., csütörtök

Jövő héten "Hálószoba titkok" kurzus!


Azokhoz szólunk ezen a kurzuson, akik felismerték, hogy a hálószoba is éppen olyan fontos részét képezi a mindennapjainknak, mint a nappali, vagy a konyha... Igaz, nincsen "kirakatban", mint az előbbiek, hangulatunkra mégis legalább annyira hatással van, hiszen itt indítjuk, és itt fejezzük be a napot. 

Családi életünk legfontosabb pillanatai zajlanak a hálószobában, említsünk a pikánsabbak közül egyet: itt fogannak gyermekeink. De ide bújnak hozzánk, ha félnek éjszaka, jellemzően ide húzódunk vissza, ha nyugalomra, vagy gyógyulni vágyunk... Nem véletlenül nevezzük intim zónának. 

Csak egy kis ízelítőt sorakoztattunk fel egy hálószoba rengeteg funkciójából, és máris láthatjuk mennyi ellentétes érzelmi állapotot kell kiszolgálnia ennek a jellemzően kis helyiségnek: segítse szerelmi életünk pezsgését egyúttal a nyugodt alvást... Reggel töltsön fel minket energiával, esténként lazítson el.  

Mindeközben magazinokat, weboldalakat bújunk, ahol számos különleges megoldást megszeretünk. 
De mennyi kérdés merül fel a gyakorlati alkalmazásukkal kapcsolatban... Lehet ágyat ablak alá tenni? Mekkora ágyra vagy egyáltalán szükségünk? És mekkora fér be kényelmesen? Nem lesz hamar koszos a tűzött fejtámla? Milyen matracot érdemes venni? Hogyan alakítsunk ki az optimális villany kapcsolást, hogy ne kelljen mezítláb ide-oda rohangálnunk? Függönyt, vagy rolót használjunk? És így tovább… 

A "Hálószoba titkok" kurzuson minden kérdésre választ adunk. 10 év építkezéseinek és megrendelői visszajelzéseinek tapasztalatait osztjuk meg veletek, óráink interaktivitása pedig biztosítja, hogy ne rekedjen bennetek egyetlen kínzó probléma se… 

Ezen a kurzuson a hálószobák mellett kitérünk egy szorosan ide tartozó témára: a gardróbra. Mert belegondoltál már, hogy hány pár cipőd van? Hogy a kabátaid hány méter szekrényt foglalnak? Hogy mennyi 40 cm mély és mennyi 60 cm mély szekrényre van szükséged? Hogy beépített szekrényed legyen, vagy "walk in" gardróbod? Hogy milyen fortélyokkal tudsz lecsípni egy kis területet a tökéletes gardrób létrehozására? Hogy mik a minimum méretek? Nem gondoltál ezekbe bele? Akkor gyere el, és mi megmondjuk, mire figyelj! Belegondoltál? Gyere el és megválaszoljuk a kérdéseidet! 

Megosztjuk veletek "Hálószoba titkainkat", és ez most cseppet sem lesz kínos... :)))

Jelentkezz a Tértanoda honlapján: ITT
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.