2016. március 20., vasárnap

ÖRÜLJÜNK EGYÜTT: INDUL A TÉRTANODA!


A több sikeresen megtarott tanfolyam és az ezekre kapott szuper-pozitív vélemények megerősítettek minket az elképzelésünkben: a Térkultúra tartalma felkeltette az érdeklődéseteket és erős igény van arra, hogy konkrét témában, hiteles szakembertől tanuljátok el a fortélyokat, kapjatok tippeket. A fokozott kereslet, az állandó érdeklődés miatt úgy döntöttünk, ideje nagyobb fokozatra kapcsolnunk…

A tapasztalatainkra alapozva kidolgoztunk egy folymatosan bővülő, de már most is komplex tananyagot, amelyet egyedülálló módon adunk át: a lakberendezés hatalmas ismeretanyagát - 3 tartalmas órában elsajátítható - egységekre bontottuk (leginkább helyiség szerint, de egyes ismeretanyagokat komplexen is körbejárunk), hogy a lakberendezés iránt fogékony laikusok, az építkezők, a gyakorlati tudásra szomjazó kezdő lakberendezők, a tudásukat elmélyíteni kívánó építészek (csak néhány példa eddigi hallgatóinkból) kizárólag azt a témakört járják körbe, amely őket ténylegesen érdekli/érinti, azt viszont teljes mélységében.

A tegnapi napon útnak indítottuk a TÉRTANODA honlapját (www.tertanoda.hu), ahol kedvedre böngészhetsz kurzusaink között (AKTUÁLIS menüpont), és a kiválasztott workshopot egy-két egyszerű mozdulattal azonnal meg is vásárolhatod. A kiválasztott kurzusról minden információt elküldünk e-mailben, a fizetésről visszaigazolást és számlát is küldünk. Amikor eljössz hozzánk, nem szükséges ezeket bemutatni, elég, ha a vásárlásban megadott névre hivatkozol, mi már várunk!

Pillanatnyilag az alábbi kurzusaink elérhetőek:
- Tökéletes konyha
- Tökélsetes fürdőszoba
- Kreatív gyerekszobák
- Hálószoba titkok
- Nappali kompromisszumok nélkül
- Dekorálj
- Bérelt lakásból otthon
- Tárolás

Azt szeretnénk, ha a Tértanoda hivatalos elindulása nem csak nekünk okozna ekkora örömöt, ezért meglepetéssel készültünk nektek: egy játékkal, amelynek 3 nyertese választhat a TÉRTANODA lakberendező kurzusai közül egyet,  a legszerencsésebb pedig emellé még egy 30.000 Ft értékű IKEA vásárlási utalvánnyal is gazdagodik!

Gyertek a TÉRKULTÚRA facebook oldalára, és válaszoljatok a NYEREMÉNYJÁTÉK POSZTJÁBAN feltett kérdésre (ITT).

Ha szeretnétek értesülni a TÉRTANODA újdonságairól, elsők szeretnétek lenni, akik kipróbálnak egy-egy új témát, kis lakberfortélyok, titkok tudójává szeretnétek válni, akkor ne felejtsétek el a TÉRTANODA facebook oldalát se lájkolni (ITT)!

A válaszadók között egy hét múlva sorsolunk!

MINDENKIT SZERETETTEL LÁTUNK TANFOLYAMAINKON!!!!
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy írsz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Térkultúra by Petra Nikoletti. All rights reserved.